horoscop chinezesc 2016 anul maimutei

Anul Nou chinezesc incepe pe data de 22 ianuarie 2016 si se termina pe data de 8 februarie 2017. Este anul Maimutei de Foc, ceea ce inseamna ca elementul principal va fi focul. Horoscop chinezesc 2016: afla ce schimbari iti aduce noul an si ce pasi trebuie sa faci pentru a fi fericita pe tot parcursul anului.

Maimuta simbolizeaza toleranta, deschidere catre nou si inovatie, iar Anul Nou chinezesc va aduce foarte multe schimbari pozitive. Evenimentele astrele isi vor lasa amprenta asupra mai multor domenii, iar noi oportunitati pandesc la orice pas. Cea mai importanta schimbare in viata tuturor nativilor va fi legata de casa, pentru ca foarte multi vor reusi sa isi cumpere o noua locuinta.

Horoscop chinezesc 2016: afla previziunile pentru zodia ta!

Horoscop chinezesc 2016: Sobolan

(pentru cei nascuti in anii: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)

Potrivit zodiacului chinezesc, anul 2016 aduce cele mai multe provocari pentru zodiile care sunt pe aceeasi axa, ceea ce inseamna ca noul an va fi unul foarte solicitant pentru Sobolan. In Anul Maimutei, Sobolanul va avea foarte multe obstacole si va trebui sa faca fata unor situatii destul de complicate. Prin natura sa, Sobolanul este mereu in miscare, in alerta si pregatit oricand sa isi asume unele riscuri. Este inteligent si are abilitatea sa gaseasca mereu o cale de scapare, ca si cum ar alerga printr-un labirint. El considera orice situatie ca fiind o provocare si va incerca de fiecare data sa gaseasca rezolvarile cele mai bune.

De multe ori, Sobolanul va fi nevoit sa faca cativa pasi inapoi, tocmai pentru a analiza mai bine situatiile in care se afla. Este un an in care trebuie sa fie foarte strict si in care trebuie sa aiba asteptari mai mari mari de la el.

Planul financiar nu va fi afectat foarte mult, totul tine doar de modul de gandire al Sobolanului, pentru ca acest native va avea tendinta sa iroseasca banii.

Per ansamblu, anul 2016 va fi unul foarte incarcat pentru acest nativ, va fi necesar sa participe la foarte multe proiecte, sa desfasoare numeroase activitati si sa se alieze cu unele persoane. Va avea cateva dificultati si in viata sentimentala, iar unii nativi vor fi nevoiti sa isi reinnoiasca juramintele.

Horoscop chinezesc 2016: Bivol

(pentru cei nascuti in anii: 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009)

Per ansamblu, Anul Maimutei este foarte bun pentru Bivol. Multi astrologi vor spune ca va fi un an plin de incercari si provocari, dar acest nativ nu ar trebui sa aiba motive de ingrijorare. Bivolul poate obtine tot ce isi doreste, trebuie doar sa actioneze cu pasi marunti si sa aiba incredere in el. Si la nivel profesional se poate astepta la foarte multe schimbari pozitive. Este timpul sa se reorganizeze si sa isi puna prioritatile pe primul loc. Bivolul va avea foarte multe decizii de luat si se poate lovi de numeroase situatii dificile. Este avantajat acel native care nu stie in ce directie sa mearga, pentru ca sunt sanse foarte mari sa-i apara noi oportunitati in cale.

Anul Maimutei stimuleaza creativitatea acestui native, ceea ce inseamna ca Bivolul poate excela in domeniile artistice. Va avea mari satisfactii profesionale sau personale si poate descoperi ca are unele talente ascunse.

Calatoriile lungi ii pot stimula imaginatia Bivolului, dar in acelasi timp il pot lasa fara bani. sunt favorizate relatiile sociale, iar in anul 2016 acest nativ isi va face foarte multi prieteni noi.

Nu are probleme in viata privata, va gasi persoana potrivita pentru el, care il va intelege si sustine la fiecare pas.

Horoscop chinezesc 2016: Tigru

(pentru cei nascuti in anii: 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010)

Anul Maimutei va aduce foarte multe schimbari in viata Tigrului. Sunt sanse foarte mari ca acest nativ sa-si rezolve toate problemele mai vechi si sa i se deschida noi orizonturi in fata. Trebuie doar sa nu exagereze in anumite situatii si sa nu isi forteze limitele. La nivel profesional, Tigrul va veni cu foarte multe idei noi si va reusi sa rezolve orice situatie. Are capacitatea sa anticipeze anumite evenimente si sa ia deciziile cele mai bune. Tigrul este dornic se schimbare si acest lucru se vede in toate activitatile pe care le desfasoara. In foarte multe situatii, acest native poate genera discutii constructive si poate atrage foarte multe persoane de partea sa.

Anul 2016 inseamna si foarte multa libertate pentru Tigru. Acesta actioneaza cu incredere in fortele proprii si nu se lasa intimidat de nimeni. Daca este in cautarea unui nou job, Tigrul va avea sanse foarte mari sa isi gaseasca locul de munca perfect. Totodata, veniturile sale vor creste considerabil in Anul Maimutei.

Este momentul potrvit si pentru a se astepta la unele recompense sau pentru a le cere celor dragi sa fie mai atenti fata de el. Tigru va avea foarte multe pretentii in 2016, iar foarte multe ii vor fi satisfacute.

Energia pe care o are acest nativ il va ajuta sa exceleze si in viata privata. Desi e loc de imbunatatiri, acest nativ isi poate construe relatia perfecta si se poate bucura si de suportul celor din familie.

Horoscop chinezesc 2016: Iepure

(pentru cei nascuti in anii: 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011)

Iepurele si Maimuta sunt compatibili, ceea ce inseamna ca anul 2016 aduce foarte multe vibratii bune. Anul Maimutei va fi unul foarte bun pentru Iepure, in special daca acesta isi doreste sa faca cat mai multe schimbari in viata sa. Este momentul potrivit sa renunte la ganduri si sa actioneze. Iepurele are sanse foarte mari sa fie promovat, sa isi mareasca veniturile sau sa isi schimbe locul de munca. Indiferent ce alege sa faca, Anul Maimutei ii este favorabil. Daca este ambitios, Iepurele va obtine chiar mai multe lucruri decat si-a propus pentru anul 2016.

Iepurele se bucura de foarte multa sustinere pentru toate proiectele in care se implica. Are foarte multa incredere in el si il intereseaza doar prezentul. Cat despre activitatea sociala, acest nativ va fi apreciat pentru calitatile sale si sunt sanse sa atraga cateva persoane noi in viata sa. Se va afla constant in prezenta unor persoane care il vor ajuta sa fie mai ambitios si sa evolueze.

Financiar vorbind, Iepurele nu are de ce sa se planga. Evolutia sa financiara este completata de un bonus considerabil pe care il va primi la inceputul anului 2016. Daca lucreaza pe cont propriu, Iepurele trebuie sa fie foarte atent ce decizii ia.

Si in viata sentimentala se poate astepta la foarte multe schimbari pozitive. Sunt sanse foarte mari ca Iepurele sa isi gaseasca jumatatea in primele luni ale anului. Armonia se poate instala in cuplu si acest nativ nu va avea niciun motiv de ingrijorare.

Horoscop chinezesc 2016: Dragon

(pentru cei nascuti in anii: 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Compatibilitatea dintre Maimuta si Dragon nu este foarte buna, iar vibratiile ce se creeaza pe parcursul acestui an nu vor fi favorabile. Dragonul se va lovi de foarte multe dificultati in 2016 si va fi necesar sa intre in ritm si sa se adapteze la orice situatie, altfel sunt sanse sa aiba parte de unele dezamagiri. Cu alte cuvinte, Dragonul trebuie sa fie foarte ambitios daca vrea sa-i iasa ceva asa cum trebuie. Pentru acest nativ, este anul in care toate eforturile trebuie canalizate in directia carierei. Poate invata foarte multe lucruri noi, dar in acelasi timp se poate pierde in detalii sau poate rata unele oportunitati.

Vor exista si cateva discrepante intre munca depusa si rezultatele obtinute, dar Dragonul nu trebuie sa intre in panica si nici sa faca prea multi pasi inapoi. Unele metode la care recurge pentru a obtine succesul pot fi puse la indoiala de catre cei din jur, dar foarte important va fi modul in care acest nativ alege sa clarifice anumite neintelegeri.

Cat despre activitatea sociala, Dragonul va avea un an interesant si intens. Se va trezi in foarte multe situatii complicate si va fi necesar sa-si foloseasca sarmul pentru a scapa cu bine din anumite discutii.

Foarte importanta va fi si familia sau viata privata in Anul Maimutei. Dragonul se poate lovi de cateva probleme sau certuri in cuplu si va fi necesar sa faca faca unor situatii noi. Unele dintre problemele cu care se va confrunta in 2016 nu sunt foarte grave, dar Dragonul trebuie sa adopte un comportament corect.

Horoscop chinezesc 2016: Sarpe

(pentru cei nascuti in anii: 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Anul Maimutei poate aduce foarte multe schimbari pozitive in viata acestui nativ. Acum, Sarpele trebuie sa se astepte la foarte multe rezultate bune si la numeroase progrese, in special in aria profesionala. Proiectele pornite anul trecut pot fi finalizate cu brio in 2016. Daca Sarpele are planuri mari de viitor, Anul Maimutei este favorabil pentru el si sunt sanse sa-si atinga toate obiectivele. Totodata, Sarpele are posibilitatea sa invete foarte multe lucruri noi si, cu putin noroc, sa isi schimbe domeniul de activitate.

Planul financiar este si el important, pentru ca Sobolanul va dori sa-si investeasca banii sau sa porneasca noi proiecte de viitor. Analizele pe care le face sunt foarte corecte si il vor ajuta pe acest nativ sa ia cele mai bune decizii. Din fericire, Anul Maimutei va fi unul foarte active pentru Sobolan.

In viata sentimentala apar unele probleme si Sobolanul va fi nevoit sa stea la distanta de unele situatii. In plus, va fi pus in fata unei situatii dificile: va fi necesar sa decida daca rupe relatia in care se afla sau continua pe drumul pe care s-a aventurat.

Horoscop chinezesc 2016: Cal

(pentru cei nascuti in anii: 1918, 1930, 1942, 1954,1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Anul Maimutei este favorabil pentru Cal. Acest nativ va avea posibilitatea sa faca foarte multe schimbari in viata sa. Planurile sale sunt foarte ambitioase si nimic nu il poate convinge sa bata in retragere. Desi va fi foarte activ, Calul trebuie sa isi urmareasca cu atentie interesele. Apar si foarte multe schimbari in planurile sale si trebuie sa rezolve si foarte multe situatii neprevazute. Uneori, poate fi orbit de lacomie si poate actiona intr-o maniera care nu il avantajeaza. Graba nu il va ajuta deloc sa isi atinga obiectivele. Din contra, exista riscul ca acest nativ sa treaca cu vederea unele detalii si sa piarda.

In Anul Maimutei, Calul poate profita de relatiile de prietenie si le poate cere anumitor persoane sa il ajute din cand in cand. Este foarte important sa renunte la orgoliu sau la actele de vitejie care nu au niciun sens.

Vestile bune circula insa in jurul familiei si a vietii sentimentale. Calul va avea parte de un an foarte linistit, isi va dori sa-si imbunatateasca conditiile de trai si va face toate demersurile necesare in acest sens.

Cat despre aspectul financiar, este foarte important ca acest nativ sa aiba rabdare inainte sa faca noi investitii, pentru ca sunt sanse sa piarda bani.

Horoscop chinezesc 2016: Capra

(pentru cei nascuti in anii: 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Pentru Capra, Anul Maimutei vine cu foarte multe oportunitati, in special in iunie, iulie, septembrie si octombrie. Experienta profesionala pe care o are acest nativ va favoriza foarte multe schimbari. Cu alte cuvinte, Capra are sanse foarte mari sa porneasca pe un nou drum in cariera. In 2016, Capra va trebui sa rezolve foarte multe situatii neprevazute sau sa finalizeze cateva proiecte importante, care necesita experienta pe care a acumulat-o pana in acest moment. Nu in ultimul rand, ar fi o idee buna ca acest nativ sa incerce sa economiseasca cativa bani.

Anul Maimutei trebuie sa fie rezervat si relaxarii sau meditatiei, ceea ce inseamna ca acest nativ trebuie sa invete sa se aprecieze mai mult si sa desfasoare si activitati mai placute. Momentele de meditatie il pot ajuta pe acest nativ sa isi elibereze mintea de orice factor de stres si sa ia decizii mai bune de viitor.

La nivel emotional, Capra traieste cea mai frumoasa perioada a vietii sale. Are toate sansele sa-si intalneasca jumatatea sau sa isi oficializeze relatia actuala. Anul Maimutei aduce foarte multe vibratii pozitive in aceasta zona.

Cat despre viata sociala, acets nativ va gasi mult mai relaxanta compania prietenilor si isi va dori sa ia parte la mai multe petreceri sau evenimente.

Horoscop chinezesc 2016: Maimuta

(pentru cei nascuti in anii: 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Este greu sa se gaseasca un an mai favorabil decat acesta. Pentru Maimuta, anul 2016 aduce foarte multe oportunitati si sanse in diverse directii. Maimuta trebuie doar sa fie activa si prezenta, pentru ca de restul se vor ocupa astrele. Este foarte energica si pregatita sa porneasca pe orice drum. Este ambitioasa, optimista si mereu atenta la detalii, iar asteptarile profesionale sunt foarte mari. Stie sa isi seteze prioritatile si actioneaza pentru a-si satisface propriile interese. Maimuta trebuie doar sa traiasca in prezent si sa profite de toate oportunitatile care ii ies in cale.

Anul Maimutei este favorabil si acelor nativi care vor sa isi schimbe locul de munca sau care vor sa isi mareasca veniturile. Banii se pot face foarte usor, iar Maimuta trebuie sa inteleaga foarte clar acest lucru. Desigur, va avea si foarte multe momente in care va cheltui pe masura.

La nivel personal, Anul Maimutei va fi memorabil. Maimuta va reusi sa isi mareasca cercul de prieteni, sa frecventeze mai multe locuri, sa inceapa o noua relatie sau sa isi consolideze relatia pe care o are in acest moment.

Horoscop chinezesc 2016: Cocos

(pentru cei nascuti in anii: 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Pentru Cocos, Anul Maimutei aduce foarte multe evenimente pozitive si oportunitati, dar acest nativ trebuie sa actioneze cu foarte multa precautie. Cocosul se va lovi de foarte multe evenimente neprevazute si va fi necesar sa invete sa isi asculte mai des intuitia. Sunt sanse ca in anumite momente sa ia decizii destul de bune. Per ansamblu, Anul Maimutei il aduce pe acest nativ in centrul atentiei si il ajuta sa mai urce o treapta pe scara sociala. Va avea mai multe oportunitati de afirmare si va reusi sa depaseasca cu brio foarte multe situatii dificile.

Cocosul se poate bucura de succes pe mai multe planuri, dar este posibil sa faca si cateva greseli pe care va ajunge sa le regrete. Este foarte important pentru acest nativ sa isi urmareasca interesele si sa nu se abata din drum.

Financiar vorbind, Cocosul se poate bucura de un an foarte bun. Reuseste sa isi mareasca veniturile, fara prea mult efort. Un singur lucru trebuie sa aiba in vedere: sa nu faca prea multe tranzactii financiare care nu par prea sigure.

Cat despre viata sentimentala, Cocosul este sfatuit sa isi stapaneasca impulsurile si sa incerce sa fie mai deschis fata de persoana iubita. Trebuie sa trateze unele situatii cu mai multa seriozitate si sa evite sa puna conditii care nu isi au rostul.

Horoscop chinezesc 2016: Caine

(pentru cei nascuti in anii: 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Cainele va iubi Anul Maimutei, pentru ca va aduce foarte multe schimbari pozitive in viata sa. Anul 2016 ii va oferi acestui nativ tot ce isi doreste: activitate constanta, siguranta si situatii favorabile. Pentru Caine, anul 2016 este favorabil si planului profesional. Desi se va lovi de unele intarzieri, refuzuri sau situatii dificile, acest nativ va reusi sa isi atinga obiectivele. Se va folosi de sarmul sau pentru a se face placut in foarte multe situatii si pentru a obtine unele beneficii. Cainele trebuie doar sa aiba o minte deschisa si sa accepte si sfaturile altor persoane.

Probabil vor fi si foarte multe momente in care Cainele va incerca sa-si schimbe cariera sau sa actioneze intr-un mod diferit, dar se pare ca nu va reusi sa iasa prea mult din tipare. Este foarte previzibil si cei din jur reusesc sa-I anticipeze fiecare miscare.

La nivel financiar, Anul Maimutei este favorabil acestui nativ. Cainele face bani cu usurinta, nu se complica prea mult cu unele situatii si are sanse foarte mari sa castige bani si din alte activitati. Vor exista si cateva pericole, dar Cainele trebuie sa invete sa isi apere interesele.

Cat despre planul sentimental, acest nativ are mai multa incredere in el si reuseste sa isi rezolve toate problemele. In cuplu totul de curge normal, se bucura de atentia persoanei iubite si nimic nu ii poate afecta starea. Anul Maimutei este favorabil acelor native care vor sa se casatoreasca.

Horoscop chinezesc 2016: Mistret

(pentru cei nascuti in anii: 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Desi anul precedent nu a fost unul foarte bun pentru Mistret, Anul Maimutei il ajuta pe acesta sa fie mult mai creativ si sa-si rezolve toate problemele. Situatiile evolueaza rapid si Mistretul aproape ca nu va avea timp sa isi dea seama ce se intampla cu el. Cu toate acestea, va avea puterea sa se repuna rapid pe picioare si sa actioneze asa cum este cel mai corect. Gaseste cu usurinta solutii la orice problema si nimic nu il pune pe fuga. Da dovada de foarte multa inspiratie si traieste fiecare zi la maximum.

Profesional vorbind, este un an foarte bun pentru Mistret. Proiectele incep sa dea roade, rezultatele sunt din ce in ce mai bune, iar partenerii de afaceri sunt foarte multumiti de munca pe care o face acest nativ. Totodata, Mistretul va simti nevoia sa faca si foarte multe schimbari in cariera, ceea ce inseamna ca sunt sanse foarte mari sa isi schimbe domeniul de activitate.

Tot in Anul Maimutei, Mistretul se poate astepta la schimbari semnificative si la nivel financiar. Pentru a evita eventuale momente de stres, acest native va trebui sa gandeasca in perspectiva si sa nu se grabeasca sa faca unlee tranzactii financiare.

Apar cateva schimbari si la nivel sentimental, dar Mistretul va fi mai mult preocupat de propria sa persoana. Va avea tendinta sa fie usor egoist si din acest motiv sunt sanse sa se confrunte cu cateva probleme minore in cuplu. Daca are o relatie de foarte multi ani, acum are toate sansele sa faca pasul cel mare.

Se spune ca viata traita in culori este mult mai frumoasa. Odata ce ai aflat previziunile pentru 2016, poti sa descoperi si ce culori se poarta in 2016!

Foto: Guliver