E corect ce fac? E prea indraznet pentru stilul meu? E prea mult pentru varsta mea? Sunt prea tanara sa fac asta? Sunt prea batrana sa fac asta? Oare ce o sa zica cei din jur?

Toate aceste intrebari sunt, de fapt, bariere pe care singure ni le punem si care ne opresc sa facem exact ceea ce ne-am dori cu adevarat.

Teama de a iesi din zona noastra de confort, unde ne simtim in siguranta pentru ca totul e previzibil, ne transforma in niste prizoniere in propriile manierisme.

Always te provoaca sa arati cine esti tu cu adevarat! De fapt, nu numai ca te provoaca, dar te si premiaza! Povesteste intr-un comentariu unul dintre momentele din viata ta cand ai avut curaj sa iesi din zona de confort si sa-ti urmezi visul si poti castiga unul dintre cele 10 premii oferite de Always!

Concursul se desfasoara in perioada 22 martie – 10 aprilie 2016 iar castigatorii vor fi anuntati in data de 12 aprilie 2016.
Intregul regulament poate fi citit aici.

Orice poveste se poate transforma intr-un exemplu pentru femeile din comunitatea ta! Daca ai avut curajul sa indraznesti, ia-ti si curajul de a impartasi! Arata ca se poate si astfel atitudinea ta se va multiplica in inimile celor care te vor admira.