Pages: 1 2 3 4 5 6 7

Ivanka Trump si Chelsea Clinton

Ivanka Trump si Chelsea Clinton – actuala si una dintre fostele prime fiice de la Casa Alba – s-au imprietenit fara legatura cu politica si si-au tinut prietenia departe de scandalurile dintre parintii lor, Donald Trump, pe de o parte, si Hillary si Bill Clinton, de cealalta parte. Cine ar fi zis ca au atat de multe lucruri in comun?

Ivanka Trump si Chelsea Clinton au varste apropiate (35 si respectiv 36 de ani), au copii de varste apropiate si sunt, amandoua, apropiate de parintii lor, care au fost principalii candidati la presedintia SUA: Donald Trump si Hillary Clinton. Chiar daca in ultima vreme nu au mai fost atat de apropiate, Ivanka Trump si Chelsea Clinton au o istorie comuna si chiar o veche prietenie.

Fie ca au purtat amandoua tinute semnate de Vera Wang la nuntile lor, fie ca si-au ajutat parintii in campaniile electorale, actuala prima fiica din SUA si fosta prima fiica (pentru ca Bill Clinton, tatal lui Chelsea, a ocupat functia de la Casa Alba in trecut), au mai multe lucruri in comun. Iar Nickiswift.com le-a luat pe rand si le-a analizat.

Pages: 1 2 3 4 5 6 7