Lectura de toamna: 6 carti de citit acum. Te vor captiva complet!

Daca iti place sa te bucuri de cateva ore de relaxare in casa si sa citesti cateva carti care te captiveaza, astazi iti propunem cateva titluri pentru lectura de toamna. Probabil ca ai citit deja unele carti de pe lista, insa poti sa notezi titlurile noi si sa le citesti atunci cand ai timp, scrie elitedaily.com. 

Pe lista cu lectura de toamna se afla si cartea “Fata din tren”, pe care, probabil, ai citit-o deja. In orice caz, ai la alegere cateva titluri care te vor inspira si care te vor captiva complet. Asa ca, nu ezita sa te bucuri de cateva momente de relaxare si sa citesti aceste carti.

Lectura de toamna: 6 carti de citit acum

1. Six of Crows, de Leigh Bardugo – in traducere, Banda celor sase ciori

“Banda celor sase ciori” este o nuvela care prezinta incercarea unor criminali, sase la numar, de a intra intr-o inchisoare de maxima securitate. Este o poveste captivanta, cu actiune exploziva, care te va tine in suspans.

2. With Malice, de Eileen Cook – in traducere, Cu Malice

Pentru cine adora misterul si adora sa citeasca un thriller de calitate, aceasta carte este alegerea perfecta. Cartea prezinta povestea lui Jill, un student care se intoarce dintr-o calatorie in strainatate despre care nu isi aduce aminte nimic, iar viata sa este schimbata complet.

3. Salt To The Sea, de Ruta Sepetys – in traducere, Printre tonuri cenusii

Daca iti plac filmele cu razboi, in mod sigur aceasta carte te va seduce. Cartea emotioneaza prin simplitatea prin care spune lucrurilor pe nume. Autoarea scoate la iveala partea foarte rece a vietii pe care oamenii o duceau timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.

4. The Heiresses, de Sara Shepard

Cartea prezinta povestea unei familii bogate care se bucura de avantajele inaltei societati, doar pentru a afla ca imperiul lor s-ar putea sa se destrame in modul cel mai neasteptat.

5. Z: A Novel Of Zelda Fitzgerald, de Therese Anne Fowler – in traducere, Z: O nuvela despre Zelda Fitzgerald

Zelda a fost sotia celebrului scriitor al Secolului XX, F. Scott Fitzgerald. Toata lumea ar trebui sa citeasca acest roman istoric de fictiune. Therese Anne Flowler a facut cercetari ample asupra vietii celor doi, in special in timpul perioadei lor favorite, asa ca acest roman te va captiva complet pentru ca prezinta povestea lor plina de eleganta si suferinta.

6. The Girl On The Train, de Paula Hawkins – in traducere, Fata din tren

Toata lumea vorbeste despre aceasta carte, insa, daca nu ai citit-o, nu ezita sa o notezi pe lista cu lectura de toamna. Cartea prezinta povestea unei femei care ia in fiecare dimineata acelasi tren si urmareste ritualul unui cuplu care locuieste intr-o casa langa calea ferata. Totul se repeta pana cand intr-o zi ceva o socheaza si totul se schimba.

Daca ti-a placut articolul cu lectura de toamna, iata si un articol cu carti recomandate pentru relaxare!

Foto: Guliver