Obiceiuri care ti se par sexy la 20 de ani, dar trebuie sa le eviti la 30 de ani!

Ai un spirit rebel, iti place sa te bucuri de viata si de compania prietenilor, dar sunt momente cand exagerezi si te trezesti in situatii neplacute? Sunt unele obiceiuri care ti se par sexy la 20 de ani, dar in mod sigur trebuie sa le eviti odata ce inaintezi in varsta si treci de 30 de ani, scrie elitedaily.com.

Pe lista cu obiceiuri care ti se par sexy la 20 de ani sunt foarte multe lucruri minore, dar care pot fi destul de nepotrivite cand ajungi la 30 de ani.

Obiceiuri care ti se par sexy la 20 de ani, dar la care trebuie sa renunti

1. Dependenta de nicotina nu este atragatoare

Poate ca la 20 de ani ti se parea sexy sa iti aprinzi o tigara si sa te bucuri de cateva momente de relaxare, dar gestul in sine, cel de a fuma, nu mai este atragator la 30 de ani. In plus, acest obicei nu este deloc sanatos, asa ca ar fi bine sa renunti la el.

2. Momentele in care esti agitata nu sunt considerate sexy

Poate ca ai avut momente in care ai fost agitata, ai vrut sa te impui in fata unor persoane, lucru care ti-a reusit, ai avut o atitudine nepotrivita sau te-ai comportat ca si cum nimeni nu iti poate face rau. Toate aceste obiceiuri ti se par atragatoare la 20 de ani, te fac sa te simti independenta si puternica, insa trebuie sa renunti la ele odata ce inaintezi in varsta.

3. Starile de mahmureala nu iti aduc nimic bun

Pe lista cu obiceiuri care ti se par sexy la 20 de ani, dar care sunt niste dovezi de imaturitate sunt si starile de mahmureala. Poate ca erau momente cand ieseai in oras si te distrai pana la ore tarzii, iar a doua zi aveai stari de mahmureala si aceasta era scuza perfecta pentru a te invoi de la serviciu. Cu toate ca aceste lucruri erau distractive la vremea respectiva, este bine sa nu mai ai aceste obiceiuri si la 30 de ani.

4. Faptul ca iti faci griji constant nu te ajuta sa atragi armonia in viata ta

Poate ca la 20 de ani considerai ca este normal sa iti faci griji constant si sa te plangi ca viata ta este un haos, dar acest obicei nu mai este deloc recomandat la 30 de ani. O femeie matura nu este deloc atragatoare in momentul in care nu este sigura pe ea.

5. Lipsa increderii de sine nu te face sa fii atractiva

Sa iti lipseasca increderea de sine la varsta de 20 de ani este ceva normal, dar acest lucru nu trebuie sa fie constant. Pe masura ce inaintezi in varsta, este esential sa actionezi cu mai multa incredere in fortele proprii si sa renunti la toate acele obiceiuri care iti afecteaza stima de sine si care nu te ajuta sa-ti indeplinesti obiectivele.

Iata si o lista cu lucruri care vor fi mereu sexy, indiferent de varsta:

1. Bluzele de tip crop top.

2. Tatuajele.

3. Relatiile pasionale.

4. Momentele in care dansezi ca si cum nimeni nu te priveste.

5. Blugii rupti.

6. Atitudinea increzatoare si atragatoare.

7. Sexul la prima intalnire.

8. Activitatea pe retelele de socializare.

Citeste si: Lectii pe care le inveti la 20 de ani, dar le intelegi la 30!

Foto: Guliver