Se spune despre bratara Cartier Love ca este atat de populara printre fashionistele si celebritatile din New York incat anumite spitale au la dispozitie mica surubelnita creata special pentru a putea fi deschisa in caz de urgenta.

bratara cartier love
Bratara Cartier Love, un simbol al iubirii

Bratara Cartier Love – Bijuteria de 5.300 €

Raspunsul la intrebarea de ce bratara Cartier Love este cea mai dorita bijuterie din lume (si cea mai copiata, deopotriva) ar putea fi acela ca este mai ieftina decat Tennis Bracelet, iconicul model din aur alb si diamante. Dar ce ne facem cu toti romanticii incurabili de pe planeta care o adora – cu averi considerabile, pentru care pretul nu e o problema – printre care s-au numarat, de-a lungul timpului, Liz Taylor si Richard Burton sau Ali McGraw si Steve McQueen?

Povestea bratarii Cartier Love

Cartier a lansat odata cu intreaga colectie Love si conceptul lovers only. Bratara a fost popularizata printre 25 de cupluri faimoase de la Hollywood ca un simbol al dragostei eterne. Iar ceea ce o face atat de speciala este mecanismul de inchidere, inspirat de centurile de castitate medievale. Deloc intamplator, Aldo Cipullo, cel care a creat bratara Cartier Love, a studiat istoria inainte de a intra lumea bijuteriilor de lux. Designerul a lucrat pentru Tiffany & Co si David Webb inainte de a se alatura echipei Cartier in 1969. Un an mai tarziu, in 1970, bratara Cartier Love devenea obiectul dorintei tuturor indragostitilor, un simbol pentru fidelitate, o dovada ca cei care o poarta sunt “legati” intr-o relatie stabila.

Foto: cartier.com