Te-ai plictisit sa citesti mereu aceleasi sfaturi de stil despre cum ar trebui sa se imbrace femeile la 20, 30 sau 40 de ani? Ei bine, colectia Venera Arapu te provoaca sa fi tanara si curajoasa indiferent ce varsta ai avea!

colectia venera arapu bluza
Vrei sa experimentezi cu un look iesit din comun in acest sezon? Colectia Venera Arapu te motiveaza sa fi tanara si curajoasa indiferent ce varsta ai avea!

Colectia Venera Arapu te motiveaza!

Colectia Venera Arapu toamna-iarna 2015/2016 aduce o abordare noua in ceea ce priveste stylingul unei tinute moderne. Si nu oricum, ci cu foarte mult umor. Statement-ul designer-ului pentru acest sezon m-a cucerit definitiv: If the music is too loud, you’re too old! Da, acesta este si numele liniei de outwear care este decorata cu printuri “muzicale”: vei regasi vechile casete, casti de DJ, casetofoane, microfoane si alte elemente retro pe toate piesele din colectie.

Si ca sa-ti demonstrez care sunt atuurile imprimeurilor in exces, am ales piesa care ma amuza cel mai tare: sweatshirt-ul imprimat cu un telefon old schol care te duce inapoi in timp, direct in anii ’80!

Colectia Venera Arapu si avantajele unui sweatshirt cool 

1. Nu mai ai nevoie de bijuterii – ai un colier de-a gata imprimat la baza gatului;

2. In plus, nu mai ai nevoie nici de alte accesorii ca de exemplu esarfele sau centurile din piele – ele sunt deja incluse in pachet;

3. In colectia Venera Arapu, accentul cade pe versatilitate: il poti porta in tinute funky de zi dar si intr-un look glam de party;

4. Sweatshirt-ul din colectia Venera Arapu este o piesa all seasons, o poti purta pe tot parcursul anului, in orice tip de sezon. Prin urmare, este clar ca investitia va fi amortizata.

5. Vrei sa te diferentiezi in multime – pe langa printul cool, care nu poate trece neobservat, combinatia de materiale este inedita: blana, piele perforata, matase si bumbac.

Colectia Venera Arapu va fi disponibila in intreaga lume, in magazinele Le Bon Marche, Barney’s, Harvey Nichols si online pe www.venera-arapu.com.

Foto: Venera Arapu.