Ellis Faas, exclusivista linie de machiaj couture, este disponibila si in Romania, incepand cu aceasta luna! Ellis a fost descoperita de Mario Testino, lucreaza cu cei mai mari designeri din moda si este prezenta in cele mai respectate publicatii glossy. Iti dam detalii!

machiaj couture Ellis Faas

Cine este Ellis Faas?

Talentata si apreciata in industria frumusetii, Ellis Faas creaza piese de machiaj couture. Ellis a fost descoperita si incurajata de fotograful Mario Testino, iar revista Vogue a numit-o printre cei mai influenti make-up artisti, Ellis lucrand cu elita designerilor, a fotografilor de moda si cu cele mai de succes modele ale momentului.

Considerat un brand de machiaj high-tech, conceptul Ellis Faas este unic atat prin ambalajul tip stilou-cartus, cat si prin textura unica a produselor sale. Toate tonurile si nuantele produselor sunt inspirate din culorile proprii corpului uman, o abordare revolutionara gandita din perspectiva unui make-up artist.

Gama de machiaj Ellis Faas este adusa in Romania de parfumeria Elysee si are cateva piese de exceptie! Iata ce ne place…