Cauti un gel de curatare care sa indeparteze eficient machiajul si sebumul, dar care sa nu-ti usuce fata? Nu mai cauta! Foloseste miere organica, ce nu a fost supusa procesarii!

miere organica recipient
Foloseste miere organica pe post de gel de curatare

Miere organica – ce este si unde o gasesti

Mierea organica este o miere naturala, provenita direct din fagure. La polul opus, mierea obisnuita, din supermarket, este procesata in vederea comercializarii. Este incalzita la temperaturi mari ca sa ajunga sa aiba acea culoare frumoasa si consistenta lichida.

Odata cu aceasta procesare, mierea isi pierde tocmai acei nutrienti care fac atat de bine sanatatii. Si, in cazul nostru, pielii: vitamine si minerale, enzime si antioxidanti, polen.

Deci, daca vrei sa folosesti mierea pe post de gel de curatare, recomandarea este sa cumperi una cat mai naturala, din magazinele bio. Sau, daca stii pe cineva care are stupi, nu ezita sa cumperi miere organica de la persoana respectiva!

Si mierea de Manuka functioneaza la fel de bine.

Beneficii: mierea este buna pentru curatare fiindca are proprietati antibacteriene si antimicrobiene. Ea indeparteaza mizeria si impuritatile, fara a curata si uleiurile naturale de pe fata. Este un remediu natural excelent pentru tenul cu tendinta acneica, fiindca reduce cosurile si previne aparitia altora noi.

Iata, in continuare, cum iti  cureti tenul cu miere organica.

Foto: Guliver