genti celebre regina

Exista si genti celebre dar care sunt aproape necunoscute publicului larg. In aceasta categorie intra modelul Traviata, creat de vestitul brand londonez Launer.

Este vorba de geanta preferata a reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, de care aceasta nu s-a despartit in ultimii 40 de ani.

Elisabeta a II-a a Angliei una dintre cele mai bine imbracate regine, cu o garderoba custom-made extrem de coerenta. Chiar daca stilul e dictat de eticheta Casei Regale, se poate observa ca e influentat in mare masura si de preferintele personale.

Genti celebre: Traviata by Launer Londra

Curiozitate: Regina Angliei nu a purtat niciodata tocuri mai inalte de 5 cm

Asa cum a fost fidela timp de o jumatate de secol aceluiasi croitor, si cu gentile a procedat la fel. Hardy Amies a fost croitorul oficial al Reginei Angliei, responsabil pentru pardesiele structurate, jachetele personalizate si gulerele elisabetane pe care le purta Altetea Sa Regala.

In materie de accesorii, preferata ei a ramas Traviata by Launer Londra, din piele neagra. Un model care nu a cunoscut notorietatea de care se bucura alte genti celebre. Dar este posibil acum mai mult ca oricand sa asistam la o rasturnare de situatie!

Genti celebre pe scena

Doua mari actrite, Helen Mirren si Kristin Scott Thomas, joaca rolul reginei in piese de teatru puse in scena pe Broadway si West End, in New York. Ambele poarta pe scena vestitul model din piele neagra Traviata. Brandul Launer spera la un mare succes fashion si a reeditat cu aceasta ocazie geanta neagra preferata de regina Angliei, la pretul de 2.160 $. Ca idee, modelul Traviata din piele neagra a fost retras de cativa ani de pe piata, pentru a face loc gentilor colorate.