Creativitatea debordanta a designerului Karl Lagerfeld se reflecta in noua colectie de genti Chanel Girl. Acestea surprind perfect valorile promovate de-a lungul timpului de celebra Casa. Afla de ce credem ca au toate sansele sa devina gentile anului 2015!

Moda secolului XX nu ar mai fi fost aceeasi fara Coco Chanel. A fost primul designer care a purtat pantaloni, a creat The Little Black Dress, a promovat negrul ca etalon al elegantei clasice si a transformat jacheta feminina intr-o piesa cult.

Cea mai noua geanta creata de Karl Lagerfeld pentru celebra Casa reproduce intocmai detaliile specifice jachetei pe care Mademoiselle Coco a lansat-o in anii ’50.  Geanta Chanel Girl pastreaza fundele, mansetele, gulerul, nasturii si buzunarele, toate detaliile cheie care ne reamintesc de design-ul clasicei jachete.

Chanel Girl gentile anului 2015? 3 motive pro!

“Luxul trebuie sa fie confortabil, altfel nu este lux” Coco Chanel

1. Dupa ce Rihanna a purtat geanta Chanel Girl intr-o tinuta de street style nonconformista (cu jeansi rupti si jacheta din denim, tricou inscriptionat, coliere metalice suprapuse si peste o haina de piele imblanita), fashionistele de oriunde din lume au inceput sa si-o doreasca chiar daca pretul e de 4800 eur. Da, un model de inspiratie clasica poate fi integrat si intr-un look super cool!

2. Pentru ca se poate purta intr-o multime de feluri! Baretele gentii sunt special create pentru a putea fi desfacute si legate in fel si chip! “E ca un sacou, poti sa-i faci nod si sa o porti cum doresti: atarnata intr-o parte pe sold, in jurul gatului, pe spate, oriunde”, explica designerul Karl Lagerfeld.

3.  Realizate in doua dimensiuni diferite, noile modele de genti vin intr-o paleta variata de culori si texturi, pentru a acoperi cat mai multe gusturi. Acestea sunt realizate: din piele neagra sau kaki si din tweed in mai multe nuante.

Descopera toate modelele in cele ce urmeaza. La final avem o surpriza pentru tine!

Vanessa Paradis pozeaza nud in campania Chanel Girl.

Foto: Chanel.