gentile anului 2015

Creativitatea debordanta a designerului Karl Lagerfeld se reflecta in noua colectie de genti Chanel Girl. Acestea surprind perfect valorile promovate de-a lungul timpului de celebra Casa. Afla de ce credem ca au toate sansele sa devina gentile anului 2015!

Moda secolului XX nu ar mai fi fost aceeasi fara Coco Chanel. A fost primul designer care a purtat pantaloni, a creat The Little Black Dress, a promovat negrul ca etalon al elegantei clasice si a transformat jacheta feminina intr-o piesa cult.

Cea mai noua geanta creata de Karl Lagerfeld pentru celebra Casa reproduce intocmai detaliile specifice jachetei pe care Mademoiselle Coco a lansat-o in anii ’50.  Geanta Chanel Girl pastreaza fundele, mansetele, gulerul, nasturii si buzunarele, toate detaliile cheie care ne reamintesc de design-ul clasicei jachete.

Chanel Girl gentile anului 2015? 3 motive pro!

“Luxul trebuie sa fie confortabil, altfel nu este lux” Coco Chanel

1. Dupa ce Rihanna a purtat geanta Chanel Girl intr-o tinuta de street style nonconformista (cu jeansi rupti si jacheta din denim, tricou inscriptionat, coliere metalice suprapuse si peste o haina de piele imblanita), fashionistele de oriunde din lume au inceput sa si-o doreasca chiar daca pretul e de 4800 eur. Da, un model de inspiratie clasica poate fi integrat si intr-un look super cool!

2. Pentru ca se poate purta intr-o multime de feluri! Baretele gentii sunt special create pentru a putea fi desfacute si legate in fel si chip! “E ca un sacou, poti sa-i faci nod si sa o porti cum doresti: atarnata intr-o parte pe sold, in jurul gatului, pe spate, oriunde”, explica designerul Karl Lagerfeld.

3.  Realizate in doua dimensiuni diferite, noile modele de genti vin intr-o paleta variata de culori si texturi, pentru a acoperi cat mai multe gusturi. Acestea sunt realizate: din piele neagra sau kaki si din tweed in mai multe nuante.

Descopera toate modelele in cele ce urmeaza. La final avem o surpriza pentru tine!

gentile anului 2015 genti chanel geanta chanel girl genti chanel geanta chanel genti chanel girl vanessa paradis chanel girl

Vanessa Paradis pozeaza nud in campania Chanel Girl.

Foto: Chanel.