O piatra pretioasa alaturi de un inel de silicon in culori fluorescente! Propunerea designerilor Anarchik ii scoate din impas pe cei care cauta altfel de inele de logodna cu diamante, dar vine si in intampinarea fashionistelor care indragesc bijuteriile cu design special. Gama Fluorescent include patru nuante vesele si delicioase perfecte pentru vara: portocaliu, verde, galben si roz! Iata cateva inele de logodna cu diamante total diferite de cele cu care ne-am obisnuit!

inele de logodna cu diamante culori vii
Altfel de inele de logodna cu diamante: colorate si pline de viata

Fiecare dintre cele patru nuante de vara – portocaliu, verde, galben, roz – pot fi combinate perfect cu oricare dintre cele noua tipuri de pietre pretioase: diamante naturale de 0,05 sau 0,10 carate, diamant negru, diamant brun, diamante pave’, tsavorit, rubin, safir sau ametist. In acest articol, iti prezentam cateva inele de logodna cu diamante total diferite de cele cu care te-ai obisnuit din filme: sunt viu colorate si sunt pline de viata!

Aceste inele de logodna cu diamante iti vor conferi energie imediat ce le vei pune pe deget!

Pe langa nuantele fluo, gama Anarchik include alte 20 de culori pentru inelele de silicon, de la clasicele alb/negru, pana la culorile pastel si chiar cele paietate.

Bijuterii contemporane: inele de logodna cu diamante & silicon

Inelele  de logodna cu diamante Anarchik sunt create de doi designeri parizieni ce propun o noua generatie de bijuterii femeilor moderne, independente, nonconformiste.

Brandul a fost creat in 2013 de catre Andrea si Cedric, designeri francezi pasionati de design si gemologie. Anarchik este un concept nascut din ideea de a reinventa bijuteriile cu diamante pentru a crea accesorii care pot fi purtate in functie de starea de spirit sau dorintele fiecarei femei, in orice moment al zilei. Bijuteriile pretioase, care au reinventat cu succes clasicele inele de logodna cu diamante sunt create in Paris si comercializate in Franta, in Galeriile Lafayette, dar si in UK, Suedia, Belgia si chiar USA.

In Romania, inelele Anarchik pot fi configurate si achizitionate din magazinul online www.anarchik.ro.

Pretul unui inel din Gama Fluorescent, cu diamant de 0,1 carate, este 1389 lei.

In completare, iata tot ce trebuie sa stii despre diamante. Nu se stie niciodata ce surprize iti rezerva viitorul!

Foto: Anarchik; Colaj: Irina Cucu.