In primul rand, recunoastem ca ne place la nebunie parfumul Byredo Bal d’ Afrique, dar de cand am descoperit uleiul de corp, am facut o pasiune pentru aceasta textura formidabila!

uleiul de corp Byredo Bal d'Afrique
Uleiul de corp Byredo Bal d’Afrique are o textura cu adevarat formidabila. Pune cateva picaturi din uleiul de corp in cada si lasa apa sa te invaluie dupa o zi stresanta la serviciu. Vei incepe sa te simti ca o zeita!

Uleiul de corp senzorial

Byredo ne invita sa experimentam un nou ulei creat de talentatul Ben Gorham, fondatorul brandului suedez! Pot sa-ti spun doar atat: este printre cele mai rafinate texturi aromate de folosit in timpul baii. Un produs de exceptie, acest ulei de corp este minunat in serile reci, cand vii obosita acasa si tot ce iti doresti este o baie relaxanta. Uleiul de corp – minune este un elixir olfactiv care echilibreaza simturile si te destinde dupa o zi solicitanta.

Strecoara cateva picaturi din uleiul de corp in apa calda si se va transforma imediat intr-o textura laptoasa, gurmanda si hidratanta.

Bal d’ Afrique Bath Oil este un ulei care duce ritualul imbaierii la un alt nivel aromatic.  Ȋn timp ce pielea este invaluita discret cu notele subtile si unice ale parfumului Bal d’ Afrique –considerat cel mai emblematic miros Byredo – ingredientele si plantele folosite pentru obtinerea acestui ulei calmeaza, limpezeste mintea si revitalizeaza organismul si simturile.

Ulei Byredo Bal d’ Afrique, 450 Ron/ 250 ml (exclusive in Madison Perfumery);