World-Class

World Class Romania, lider de piaţa in industria de wellness autohtona, isi extinde gama de servicii catre mai mult de 45.000 de membri, ca urmare a achizitiei operatorului de fitness Club Moving. Membrii World Class vor avea acces la 28 de centre de fitness, situate in Bucuresti si in alte orase importante din tara.

In urma tranzactiei, World Class Romania numara 19 centre de fitness in Bucuresti si alte 9 in orase precum Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Pitesti, Craiova, Ploiesti si Bacau. Compania va continua in anul 2016 extinderea organica a retelei prin deschiderea a noi cluburi de fitness in Bucuresti si Constanta, si va numara pana la finele anului un total de 31 de cluburi de fitness.

28 centre de fitness (19 in Bucuresti), cea mai mare retea de fitness existenta
peste 45.000 membri
425 antrenori certificati international
peste 60.000 de clase derulate anual pentru adulti si copii
15 piscine
o suprafata de peste 45.000 de metri patrati
echipament de fitness de ultima generatie
servicii de fitness la cele mai inalte standarde

“Ne bucuram sa le putem oferi clientilor beneficii sporite prin gama de produse si servicii, accesate in cadrul mai multor centre de fitness, situate aproape de casa sau birou. Suntem incantati sa le uram bun-venit celor 10.000 de membri Club Moving in cadrul retelei World Class si sa le oferim servicii de fitness la cele mai inalte standarde. Pe masura ce ne extindem reteaua si dezvoltam gama de servicii World Class, vom continua misiunea noastra de a imbunatati stilul de viata al oamenilor din Romania”, declara Mikael Fredholm, CEO World Class Group.

World Class colaboreaza cu antrenori de fitness si furnizori de programe recunoscuti la nivel international, pentru a le oferi membrilor cele mai noi si interesante programe de antrenament. Extinderea retelei le ofera membrilor o mai mare varietate de centre de fitness pentru derularea antrenamentelor.

Operatorul privat Club Sport Fitness Center MV SRL detinea noua cluburi de fitness in Bucuresti si in marile orase din Romania. In urmatoarea luna, toate centrele Club Moving vor fi relansate sub marca World Class.

Structura abonamente

Membrii World Class Romania pot alege dintre cele patru tipuri de abonamente anuale: Bronze, Silver, Gold si Platinum. Aceasta structura de abonamente isi propune sa ofere atat clientilor existenti, cat si celor noi, oportunitatea sa acceseze serviciile si facilitatile oferite de intreaga retea World Class. Este un nou model de business pe piata din Romania, care se adreseaza oamenilor cu un stil de viata activ, oferind in acelasi timp beneficii precum apropierea de casa si birou, cat si servicii de fitness diversificate.

Pachetele Bronze, Silver, Gold si Platinum pot fi achizitionate la oricare dintre cluburile World Class.

Pentru mai multe detalii despre World Class Romania, accesati: http://www.worldclass.ro/

Despre World Class Romania

World Class Romania este lider de piaţa in industria de wellness autohtona si numara 28 centre in toata tara si peste 45.000 de membri. Centrele World Class asigura servicii la cele mai inalte standarde, dotari de ultima generatie si programe de antrenament diversificate. World Class este principalul partener LES MILLS™ – cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume.

In vara anului 2015, World Class Romania a lansat un nou concept de club premium de fitness si lifestyle, intitulat W, in cadrul caruia membrii au posibilitatea sa se antreneze si sa se deconecteze intr-un cadru intim si exclusivist. Primul centru W by World Class se afla in zona Charles de Gaulle, Str. Alexandrina nr. 20-22, Bucuresti, iar cel de-al doilea centru este situat in zona de nord a Capitalei, in Cartierul Francez.

Actionarul majoritar al World Class Romania este fondul de investitii cu capital privat Resource Partners (www.resourcepartners.eu), sustinut de patru investitori: EBRD, Ardian, Rabobank si EIF. Fondul de investitii se implica in proiecte cu capital privat din Polonia, Romania si alte state membre ale Uniunii Europene din Europa de Est. Resource Partners se concentreaza in principal pe identificarea si sustinerea, prin experienta pe care o ofera, a companiilor cu crestere rapida si cu o echipa puternica de management.

Pentru mai multe detalii despre serviciile W by World Class, accesati:  http://wbyworldclass.ro/ si https://www.facebook.com/wbyworldclass.

Pentru mai multe detalii despre World Class Romania, accesati: http://www.worldclass.ro/ si  https://www.facebook.com/worldclass.romania.

Pentru mai multe detalii despre Resource Partners, accesati: http://resourcepartners.eu