Pokemon Go aplicatie de mobil

In caz ca nu ati observat, ceva ciudat se intampla de cam o saptamana incoace. Oriunde te uiti pe Facebook gasesti cel putin o mentiune despre Pokemon Go, o noua aplicatie de mobil. Iar noi am descoperit mai multe despre ea intr-un articol de pe mindbodygreen.com!

In strainatate, oamenii au inceput sa mearga prin cartier cu telefoanele in mana si cu o privire extrem de determinata pe fete. Cei din orasele au inceput sa petreaca din ce in ce mai mult timp pe strazi aglomerate, iar adulti in toata regula sar pe mese strigand “Gotcha!” (te-am prins!).

Putem spune, deci, cu siguranta ca am devenit cu totii obsedati de noua aplicatie de mobil Pokemon Go, care trimite utilizatorii prin oras, intr-o misiune sa gaseasca si sa prinda mici creaturi ce apar pe ecranul smartphone-urilor lor. De fapt, aplicatia de mobil Pokemon Go este mai folosita in momentul de fata decat cele de Facebook, Instagram sau Snapchat.

Dar este si o parte buna a celor de mai sus: in sfarsit oamenii fac miscare (pentru un joc). Toate drumurile care duc spre prinderea Pokémon-ului, in parc sau pe strada, par sa indice, conform datelor de pe Jawbone UP, ca userii au facut cu 62,5% mai multi pasi in weekend decat fac in mod normal.

Deci este Pokemon Go raspunsul si leacul la problema obezitatii? Nu chiar.

“Daca este vorba despre cineva care pana acum doar statea in casa si se uita la TV sau statea pe net, da, este mai bine acum. Este mai bine sa faci (orice tip de) exercitii fizice, decat sa nu faci deloc, spune Bruce Y. Lee, director executiv de la John Hopkins Global Obesity Prevention Center conform Fast CoExist. “Dar asta nu inseamna ca miscarea pe care o fac utilizatori jocului poate inlocui alte tipuri de activitati fizice. De exemplu, (pentru tineri) este posibil sa nu aiba aceleasi beneficii precum practicatul unui sport. Totusi – salutari lumii Pokemon Go!

Citeste si: “11 aplicatii de mobil care te ajuta sa slabesti”!

Daca ti-a placut acest articol, da like pe pagina noastra de Facebook sau aboneaza-te la newsletter si o sa gasesti acolo si mai multe astfel de informatii!

Foto: Guliver