orasele indragostitilor palmieri

Esti singura, dar nu vrei sa ramai asa? Atunci, fa-ti bagajele si rezerva un bilet catre unul dintre cele 10 orase in care ti-ai putea gasi iubirea. Iata care sunt orasele indragostitilor.

Care este cel mai cool lucru pe care l-ai facut la o prima intalnire? Ati mers la un picnic romantic? Intr-o calatorie cu balonul cu aer cald? Ati facut skydiving? Dar o calatorie in orasele indragostitilor? Potrivit misstravel.com, calatoriile sunt cel mai bun mod de a determina compatibilitatea in cuplu.

Pentru a stabili care dintre destinatiile oferite de ei vor determina relatii de lunga durata si vor aprinde iubirea in noile cupluri, detinatorii site-ului au facut un studiu si au adunat informatii prin sondaj de la membrii inregistati ai site-ului care au declarat ca au relatii stabile si de lunga durata cu persoane pe care le-au intalnit pe site.

Orasele indragostitilor – Iubirea adevarata vine la drum lung

“Oamenii au diferite aspecte ale personalitatii care nu sunt descoperite nici la o cina, fie ea si romantica, si nici la o intalnire la film”, este de parere Brandon Wade, CEO si fondator misstravel.com.

“Calatoriile ii scot pe oameni din zona lor de confort si permit realizarea de legaturi reale ce pot, mai devreme sau mai tarziu, sa dezvaluie compatibilitatea celor doi parteneri”, a mai spus acesta.

Gandeste-te numai la stresul pe care il ai cand impachetezi pentru o prima vacanta cu acela pe care nu l-ai cunoscut de mult, dar pe care l-ai vrea alaturi poate pentru tot restul vietii. Va trebui sa iti pastrezi cumpatul, chiar daca lucrurile nu merg asa cum vrei tu, si, de asemenea, va trebui sa reactionezi onorabil atunci cand ajungi la destinatie si aceasta nu este tocmai ce ai visat. Cum planuiesti toate detaliile primei voastre calatorii poate spune multe despre personalitatea ta, la fel ca si felul in care reusesti sa colaborezi cu noul tau partener pentru a petrece impreuna clipe de nepretuite.

Orasele indragostitilor – Care este orasul in care ti-ai putea gasi iubirea?

Potrivit sursei citate, “orasele cu plaje superbe si ambient relaxant pot aprinde flacara pasiunii si lega relatii de lunga durata. Un astfel de oras este Oranjestad, Aruba”, se arata in comunicatul site-ului.

Iata care sunt orasele indragostitilor, potrivit raspunsurilor utilizatorilor site-ului.

Oranjestad, Aruba
Las Vegas, USA
Bali, Indonezia
Miami, SUA
Paris, Franta
San Francisco, SUA
Lisabona, Portugalia
Roma, Italia
Toronto, Canada
Cancun, Mexic

Daca inca nu ti-ai gasit inca iubirea, ar trebui sa stii ca, totusi, chiar si fara iubit, nu esti singura.