aplicatie pentru pasionatii de calatorii

Calatoriile sunt pasiunea ta? Am descoperit o aplicatie care te ajuta sa le organizezi cu mai putine batai de cap, te ajuta sa gasesti cele mai bune oferte si sa-ti personalizezi vacanta!

Iti ofera accesul la cea mai variata oferta de bilete de avion, hoteluri si masini de inchiriat, te ajuta sa-ti planifici mai usor vacantele si sa ti le personalizezi pana la cel mai mic detaliu. Azi iti prezentam aplicatia eSKY.ro, disponibila atat pentru dispozitivele iOS si Android.

Aplicatia poate fi instalata gratis din Google Play si App Store si a inregistrat deja peste 10.000 de instalari si un rating de 4,7 puncte din partea a peste 400 de utilizatori.

Noua versiune a aplicatiei include principalele servicii de care un calator are nevoie pentru o vacanta completa: rezervare hoteliera, inchiriere de masini si rezervare a biletelor de avion, inclusiv in aceeasi zi a calatoriei (same day booking). Aceasta devine, astfel, un instrument complex pentru planificarea rapida si in siguranta a intregii calatorii.

Pasionatii de calatorii au si o reducere de 5 euro daca-si rezerva biletul de avion prin aplicatie

Avantajele noii versiuni sunt sustinute de colaborarea cu Booking.com, renumitul furnizor de servicii hoteliere. Aplicatia eSKY.ro foloseste tehnologii avansate ce faciliteaza accesul la cele mai bune oferte disponibile pe piata romaneasca, atat ca tarife – zboruri si hoteluri de la 9 euro – , cat si ca varietate – peste 650 de companii aeriene, peste 800.000 de unitati de cazare si sute de mii masini de inchiriat. Folosind optiunile avansate de filtrare disponibile pentru fiecare tip de serviciu (bilete de avion, camere de hotel si masini de inchiriat), calatorii aleg acele optiuni potrivite pentru preferintele individuale specifice.

Daca nu gasesti in aplicatie tot ce te intereseaza poti apela si la echipa de consultanti eSKY.ro, disponibila pentru asistenta 7 zile din 7 printr-un simplu gest, tap to call, sau prin e-mail. In plus, mai ai o reducere de 5 euro oferita la fiecare bilet de avion, indiferent de destinatie, rezervat prin aplicatia eSKY.ro, pentru ambele sisteme, iOS si Android.

Citeste si: „Ghid de organizare pentru calatorii fara stres”!

Foto: iStockphoto