Cat costa o excursie in Coreea de Sud

Daca iti cauti o destinatie de vacanta diferita de tot ce ai mai vazut pana acum, cu siguranta te gandesti si cat costa o excursie in Coreea de Sud. Desi este o tara mai indepartata, experienta pe care o vei trai acolo merita fiecare efort pe care il vei face pentru a-ti indeplini acest vis.

In loc sa tanjesti dupa aceasta destinatie de vacanta, mai bine iti faci planuri concrete. Noteaza deoparte cat costa o excursie in Coreea de Sud de la biletele de avion pana la cheltuielile suplimentare pe care le poti face pe parcusul vacantei.

Cat costa o excursie in Coreea de Sud: bilete de avion si cazare

Bilete de avion

Ca sa afli cat costa o excursie in Coreea de Sud, informeaza-te mai intai asupra preturilor la care pot fi achizitionate biletele de avion. In urmatoarea perioada, acestea pornesc de la 3000 de lei/persoana, dus-intors, cele mai multe cuprinzand si o escala. O oferta mai buna poti gasi in luna iunie, insa numai daca pleci si te intorci in timpul saptamanii, nu in weekend. Din pacate, reducerea nu este nici in acest caz una semnificativa – biletele de avion fiind intre 2800 – 2900 Ron.

Cazare

Ca sa iti faci o idee in ceea ce priveste cazarea in Coreea de Sud, afla ca la un hotel din Seul de patru – cinci stele, care este aproape de metrou, poti plati in urmatoarea perioada intre 1700 si 5000 de lei pe patru nopti, in functie de alte utilitati pe care le ofera unitatea si de ofertele pe care le are.

Daca te ingrijoreaza cat costa o excursie in Coreea de Sud dupa aceste date, afla ca poti sa gasesti si oferte mai bune daca te cazezi la hoteluri de trei stele – in jur de 1500 de lei pe patru nopti, cu camera dubla – ori la casele de vacanta – aproximativ 1300 de lei pe patru nopti. Ai grija fiindca aceste oferte variaza frecvent pe site-urile de rezervari online, astfel ca nu iti garanteaza nimeni ca pretul de azi va fi acelasi si peste doua zile.

Daca nu ai prea multa experienta in organizarea unei vacante intr-o destinatie asa indepartata, iti sugerez sa optezi pentru circuite. Astfel nu numai ca vei afla din timp cat costa o excursie in Coreea de Sud, dar vei putea sa atingi mai multe locatii si obiective turistice pe lista ta. Cu alte cuvinte, vei sti exact pe ce ai dat banii in vacanta. Agentiile turistice vin cu oferte intre 8 si 18 zile. Tariful de o persoana porneste de la 2000 de euro si poate ajunge pana la 4000 de euro, in functie de durata si de circuit.

Cat costa o excursie in Coreea de Sud: excursii optionale si alte cheltuieli personale

Cat costa o excursie in Coreea de Sud in ceea ce priveste cheltuielile de zi cu zi? Ei bine, pentru o masa la un restaurant ieftin poti sa platesti pentru o persoana in jur de 8,000.00 ₩, adica 28 de lei, in timp ce la un restaurant mai scump, pentru o masa de doua persoane, poti sa platesti si 150 de lei. Daca te atrage ideea de a testa produsele asiatice de fast food, poti sa platesti pe un meniu obisnuit in jur de 20 de lei.

Nu ar trebui sa pleci din Coreea de Sud fara sa te delectezi cu street food. Este ieftina si gustoasa! Pretul unei portii poate porni de la 7-8 lei. Iar pe o portie de creveti prajiti poti sa platesti in jur de 14-15 lei.

In ceea ce priveste transportul in Coreea de Sud, un bilet cu o singura calatorie costa in jur de 4-5 lei. Preturile pot sa difere si in functie de zonele in care circula autobuzele.

Tariful perceput de taxiuri pe km este de aproximativ 3.5 lei, iar cel de pornire este in jur de 10 – 11 lei.

Iata si cat costa o excursie in Coreea de Sud in ceea ce priveste atractiile turistice!

Muzeul „Believe it or not” – 35 lei;

Gradina botanica Spirited Garden – 35 lei;

Aquariumul din Seul amenajat in incinta Coex Mall – 89 lei.

Citeste si: cat costa o excursie in Thailanda!

Foto: Guliver