Pages: 1 2

ce poti face in madrid

Madrilenii sunt niste petrecareti de neoprit, asa ca va recomand sa va adaptati si sa petreceti si voi impreuna cu ei. Te intrebi insa ce poti face in Madrid cand nu petreci in club? Ti-am pregatit o lista cu 10 lucruri de neratat!

Azi te invit in orasul boem unde se afla resedinta celebrei familii regale spaniole. Iti dezvalui in cele ce urmeaza cele mai tari locuri de party dar si ce poti face in Madrid cand nu petreci in club!

Va recomand sa vizitati neaparat Palatul Regal daca ajungeti la Madrid. Are cea mai spectaculoasa Sala a Tronului pe care am vazut-o in viata mea! Insa pentru asta va trebui sa va treziti devreme, ceea ce e putin probabil sa vi se intample in vacanta la Madrid, pentru ca orasul este nebun dupa petreceri.

madrid

Madrilenii sunt niste petrecareti de neoprit, asa ca va recomand sa va adaptati si sa petreceti si voi impreuna cu ei. Majoritatea cluburilor nu impun un dress-code, pentru ca spaniolii sunt in general niste oameni foarte relaxati, dar e bine sa nu mergeti totusi in echipamentul de sport (asta daca nu alegeti vreo petrecere cu tematica).

Unde va recomand sa iesiti la party in Madrid

Aici sunt sute de cluburi, care mai de care mai spectaculoase. Aveti de unde alege!

Nu ratati Barco, El Sol, sau Ohm, unele din cele mai tari cluburi din oras. Eu m-am distrat aici senzational, iar, daca nu ma credeti, intrati pe Time Out Madrid, care le recomanda cu caldura tuturor petrecaretilor.

Cele mai mari dintre cluburi au cate doua sau trei scene, cu diferite genuri de muzica, iar petrecerile incep tarziu dupa miezul noptii si nu se termina mai devreme de 6 dimineata. V-am spus ca madrilenii sunt niste party addicts!

Tips: Pentru ca sunt atat de faimoase cluburile din Madrid, e posibil ca in weekend sa vedeti cozi la intrare. Insa merita asteptarea, va garantez!

ce poti face in madrid

Pages: 1 2