insula tenerife

Da, chiar asa este in frumoasa Insula Tenerife din arhipelagul Canare, unde temperaturile variaza intre 21 si 31 de grade, pe tot timpul anului. Ca atare, Tenerife e o destinatie perfecta in orice anotimp, dar mai ales acum, cand incep sa infloreasca toti copacii exotici de pe insula, iar vremea este numai buna de plaja

In Insula Tenerife mi-am petrecut eu ziua de 1 Decembrie, pe plaja superba din statiunea Los Cristianos, pe o temperatura de 27 de grade, iar eu plangandu-ma ca e prea cald. Well, era cam prea cald pentru luna Decembrie, insa, daca stau bine sa ma gandesc, m-as teleporta chiar in secunda asta inapoi.

Ce este atat de minunat in Insula Tenerife?

Peisajul! Pentru ca in aceeasi zi poti sa faci plaja dimineata, iar dupa-amiaza sa urci pe muntele EL Teide (3750 metri) si sa schiezi. Imaginile cu oceanul vazut de pe munte o sa va urmareasca multa vreme cu frumusetea lor.

insula tenerife
Peisajul din Insula Tenerife este superb

Pe Insula Tenerife este paradisul pensionarilor! varsta medie a turistilor de pe insula este undeva peste 60 de ani. De aceea cred ca Gerovital ar trebui sa-si deschida urgent un magazin in Insula Tenerife. Avantajul e ca ei sunt foarte linistiti iar voi o sa va simtiti dintr-o data mult mai tineri!

E mai ieftin sa traiesti intr-o insula tropicala decat intr-un cartier din Bucuresti

Totul este teribil de ieftin. Iar asta pentru ca nu exista taxe, sau sunt foarte mici. S-ar putea ca in Europa doar Albania sa fie mai ieftina, dar eu va recomand sa alegeti Tenerife. Care e in Europa doar prin faptul ca apartine de Spania, altfel, ea fiind pozitionata undeva in stanga Saharei, in mijlocul oceanului Atlantic.

5 motive Pro Insula Tenerife

1. Plaje si iar plaje!
2. Fructele de mare si fructele tropicale. Toate sunt proaspete si au un gust divin!
3 Frumusetea si linistea din satul Masca. Un apus intre acele culmi de munte este imposibil de descris in cuvinte.
4. Temperatura de 25 de grade in Martie!
5. Surferii! Dar despre ei si primele mele ore de surf in Tenerife v-am povestit deja.

insula tenerife
O vacanta in Insula Tenerife merita toti banii

LOve,
O.

Pe Ovidiu Muresanu il puteti citi zilnic pe blogul sau, The stories of O.