Ramai fara spatiu pe iPhone? Cum sa eviti asta.

Telefonul e nelipsit. Salvezi in el tot felul de fotografii, inregistrari, iti iei notite, iti descarci carti in format electronic. Ti s-a intamplat pana acum sa ramai fara spatiu pe iPhone? Daca te organizezi altfel, poti evita aceasta neplacere!

In ziua de azi iti pastrezi aproape orice pe telefon: muzica, fotografii, notite si jocuri. Cu toate aceste informatii stocate, nu e de mirare ca ramai fara spatiu pe iPhone sau Android.

Nu e char usor sa pastrezi liber spatiul de stocare, mai ales pe iPhone. Din fericire, Time.com a scris despre cateva modalitati care te invata ce sa faci ca sa nu ramai fara spatiu pe iPhone, fara sa iti stergi fotografiile, video-urile sau muzica.

Poti sa incepi prin a sterge aplicatiile inutile care ocupa mult spatiu si prin a seta iPhone-ul sa nu mai salveze vechile mesaje text. De asemena, fotografiile pot fi salvate la rezolutie mare in Cloud, in loc sa le salvezi direct in iPhone.

3 trucuri care te ajuta sa nu ramai fara spatiu pe iPhone

1. Sterge aplicatiile mari

Afla care dintre aplicatiile descarcate de tine foloseste cel mai mult spatiu de stocare. Sterge-le pe cele mai mari si pe care nu le folosesti sau le folosesti extrem de rar. Ocupa spatiu degeaba!

2. Sterge mesajele text vechi

Poti sa stergi manual mesajele vechi sau sa iti setezi iPhone-ul sa stearga automat mesajele mai vechi de 30 de zile, de exemplu.

3. Stocheaza fotografiile in Cloud

Stiai ca poti sa salvezi fotografii in iCloud? Fa acest lucru mai ales cu fotografiile pe care le vrei la rezolutie mare. Pe cele cu rezolutie slaba le poti pastra in iPhone.

De asemenea, nu uita sa iti descarci, din cand in cand, fotografiile si inregistrarile intr-un computer!

Acum ca stii cum sa eliberezi spatiu pe iPhone, afla si ce Aplicatii pentru smartphone te ajuta sa slabesti.

FOTO: Guliver

Daca ti-a placut acest articol, da like paginii noastre de Facebook  sau aboneaza-te la newsletter si o sa gasesti acolo si mai multe astfel de informatii!