Studiu – exista un vin care te face mai atragatoare.

Daca esti in cautare de secrete de frumusete sau vrei noi tehnici prin care sa cuceresti barbatii, nu-ti mai bate capul! Exista un studiu care spune ca exista un vin care te face mai atragatoare!

E momentul sa renunti la aplicatiile de intalniri si sa nu-ti mai bati capul cu noi tehnici de cucerire a barbatilor. Potrivit Yourtango.com, exista un vin care te face mai atragatoare: vinul rosu! Nu numai ca le pari mai sofisticata si mai culta daca te afisezi la bar cu un pahar de vin rosu, exista si alte beneficii!

Cum sa alegi un vin care te face mai atragatoare

Conform unui studiu realizat in SUA, vinul Pinot Noir produce niste feromoni – hormonii atractiei sexuale – similari cu cei masculini, care sunt mult mai puternici. Feromonii sunt, de fapt, hormonii care ii fac pe oameni mai atragatori unul pentru altul. Iar mirosul vinului Pinot Noir face cam acelasi lucru.

De ce este acesta un vin care te face mai atragatoare? In primul rand, datorita mirosului rustic pe care il are vinul, in general. Dar Pinot Noir e mai mult decat atat, are un efect mai puternic. Cu note condimentate de stejar si mosc, acest tip de vin este destul de asemanator cu feromonul masculin.

Acest lucru nu inseamna ca, cu cat bei mai mult, cu atat vei fi mai atragatoare. Dar un pahar de vin rosu iti poate creste sansele sa intri in discutie cu tipul pe care il placi din club.

Asa ca intalneste-te cu fetele in oras, imbraca-te sexy, dar fa in asa fel incat sa te simti confortabil, si comanda-ti un pahar de Pinot Noir. Nu vei avea decat de castigat! Incearca! Atentie insa, nu bea prea mult din dorinta de a fi si mai atragatoare, pentru ca, daca exagerezi, vei obtine efectul opus!

FOTO: Guliver

Citeste si: Consumul de vin rosu te ajuta sa slabesti? Adevar sau provocare?