filme din 2015 top fury road

Actiune, aventura, romantism si foarte multa imaginatie. Cele mai bune filme din 2015 se lauda cu mare parte din aceste ingrediente, care au creat un meniu cinefil variat si cat se poate de satios! Iata care sunt acele filme din 2015 pe care iti va face placere sa le vezi in cea a mai ramas din perioada de sarbatori.

Pe mine m-a surprins in mod placut faptul ca am avut parte de atatea blockbustere cu personaje feminine puternice, complexe si nuantate si ca nu doar barbatii au facut legea la box-office!

5 filme din 2015 de tinut minte!

Mad Max: Fury Road. Poate avea numele lui Mad Max (interpretat de Tom Hardy) in titlu, dar acest film de actiune excelent a fost mai mult despre minunata Furiosa (Charlize Theron). Daca de obicei femeile au planul secund in filmele de actiune (in afara de poate Angelina Jolie), de aceasta data Furiosa si cele cinci neveste reusesc sa se salveze singure de cei care le tineau captive.

Inside Out. Filmul celor de la Pixar, despre Bucurie si Tristete – doua dintre emotiile care locuiesc in mintea unei fetite – a fost productia din 2015 care m-a impresionat cel mai tare. E un film potrivit pentru toate varstele si este un mic manual despre cum functioneaza sentimentele si cum se formeaza amintirile noastre. Cele mai dragi si cele mai dureroase.

Star Wars: The Force Awakens. Da, sunt fana Star Wars, dar nu ma asteptam ca acest film sa imi placa atat de mult incat sa-l vad de doua ori. Ma pregatesc de o a treia vizionare. Este amuzant, personajele noi care vor duce seria in spinare de acum incolo mi-au devenit dragi aproape instantaneu. Iar eroina, Rey (Daisy Ridley), sper sa dea tonul unei serii intregi de asemenea personaje feminine in orice tip de film de la Hollywood.

The Walk. Din filmul cu Joseph Gordon Levitt am invatat multe despre ce inseamna sa iti stabilesti un tel si sa fii perseverent. Dar mai ales m-a facut sa ma gandesc mai mult la mindfulness si la bucuria de a trai intr-un moment in care iti concentrezi intreaga atentie.

Hateful Eight. Quentin Tarantino a reusit din nou sa faca un film amuzant, dar si violent, extrem de spectaculos vizual si cu o distributie extraordinara: Tim Roth, Kurt Russell, Samuel L. Jackson, Christoph Waltz si Mchael Madsen. Un fel de best of al actorilor din filmele lui.

Nu stii la ce filme sa te mai uiti de Sarbatori? Iata care sunt cele mai bune filme psihologice vazute in 2015.

Foto: outnow.ch.