Treci peste despartire - filme care te ajuta

Relatia voastra s-a incheiat? In urma ei a ramas doar durere? Stim ce simti si iti propunem o metoda de terapie ca sa treci peste despartire mai usor!

Treci peste despartire mai usor daca iti permiti sa-ti traiesti toate starile: durere, confuzie, dor, speranta, dezamagire. Si daca simti ca iti blochezi sentimentele, atunci ai nevoie de ajutor! Nylon.com a realizat o lista de filme care sa te ajute in perioada care urmeaza. Datorita lor vei putea sa plangi, sa zambesti, sa te descarci si sa regasesti speranta pentru viitor!

7 filme care te ajuta sa treci peste despartire

1. Anna Karenina. Filmul cu Keira Knightley, bazat pe faimosul roman al lui Tolstoi, o sa te ajute sa accepti ca, macar pentru moment, ai pierdut cea mai frumoasa iubire pe care ai trait-o. Totul, cu imagini spectaculoase vizual, romantism si costume de exceptie.

2. Silver Linings Playbook. Simti ca ai innebunit si nimeni nu te intelege in aceasta perioada? O sa te ajute sa vezi aceasta comedie cu Jennifer Lawrence si Bradley Cooper. Lawrence a primit si un Oscar pentru rolul unei femei deprimate, dar foarte amuzante, care reuseste sa gaseasca si partea pozitiva in situatia ei.

3. The Eternal Sunshine Of The Spotless Mind. Pentru mine acesta este cel mai bun film despre o despartire care s-a facut vreodata. Personajele interpretate de Kate Winslet si Jim Carrey sunt atat de complexe si apropiate de realitate. Chiar daca amandoi incearca sa stearga amintirile despre relatia lor esuata. Cand te simti coplesita si chiar atacata de amintirile cu momentele bune si rele pe care le-ati trait impreuna, The Eternal Sunshine of the Spotless Mind o sa-ti aduca aminte ca, pana la urma, toate merita! Si ca datorita acelei relatii, esti o persoana care s-a maturizat.

4. Shakespeare In Love. Relatia lor n-a durat prea mult, pentru ca nu s-au cunoscut la momentul oportun. Dar marele William Shakespeare (Joseph Fiennes) si muza lui, Viola (Gwyneth Paltrow), au trait impreuna cateva zile cati altii nu au parte in nicio viata. Iar dragostea lor a devenit o parte din istoria teatrului – cel putin in versiunea fictiva din film!

5. Legally Blonde. Te-a parasit si te-a facut sa te simti lipsita de valoare? Inferioara lui? Sa stii ca nu esti! Asa se intampla si in Legally Blonde, filmul in care Reese Witherspoon este parasita pentru o femeie presupus mai inteligenta. Dar simpatica blonda de la drept demonstreaza prin munca, intuitie si o garderoba foarte colorata ca este pur si simplu extraordinara! Si tu esti la fel. Capul sus, vin momente mai bune!

6. Amelie. Acum, ca ai trait toate etapele despartirii, ca ai plans, ca ai invatat, ca ai acceptat ca s-a terminat, este momentul pentru speranta! Audrey Tatou este singuratica Amelie in magicul film regizat de Jean Pierre Jeunet. Ea trebuie sa invete sa-si deschida inima din nou – la fel ca tine – , pentru ca numai astfel poate sa primeasca fericirea care o asteapta!

Foto: outnow.ch

Daca incerci sa treci peste despartire, stai mai mult cu fetele! Iata cateva filme despre prietenia intre femei!