shopping pentru Sarbatori

O prietena imi spunea zilele trecute ca stie deja ce cadouri cumpara anul acesta de Craciun. Eu nu am nici cea mai mica idee, dar daca ajung prin magazine sau la targurile care se tin in oras in perioada aceasta a anului, mi-e mult mai usor sa ma decid. Iata unde poti face shopping pentru Sarbatori in Capitala in cele doua weekend-uri care au mai ramas pana la Craciun!

Targurile de Craciun te ajuta sa intri in atmosfera speciala a sarbatorilor de iarna. Nu stiu tu, dar eu de fiecare data cand vizitez unul, gasesc cate ceva sa cumpar si, mai mult de atat, ma incarc cu energie pozitiva. Pana la urma, ideea e sa te rupi de activitatile zilnice, sa te plimbi printre standuri, sa gasesti povesti faurite sub forma de produse si sa pregatesti surprize care sa aduca zambete pe chipul celor dragi.

Nu stii unde sa faci shopping pentru Sarbatori? Pe langa magazinele la care mergi de obicei, iti mai dam un pont. Amzei Market Makers, din Bucuresti, gazduieste cea de-a doua editie a festivalului Mancare si Design. Pe parcursul a doua weekenduri, intre 9 si 11 decembrie, dar si intre 16 si 18 decembrie, intre orele 11:00 si 19:00, expozantii te imbie cu obiecte de design, creatii vestimentare, bijuterii sau jucarii – toate realizate de designeri romani.

Shopping pentru Sarbatori: afla ce poti cumpara de la Festivalul de Mancare si Design

Festivalul de Mancare si Design face parte dintr-un program menit sa contribuie la reinventarea si revitalizarea spatiului Pietei Amzei, din Capitala, si la reintroducerea acestuia in circuitul urban si in atentia publicului larg.

Daca vrei sa faci shopping pentru Sarbatori la Festivalul de Mancare si Design, e bine sa stii care sunt participantii la eveniment. In functie de ce ai in plan, poti cumpara diferite obiecte de decor, articole vestimentare, bijuterii si produse alimentare de la: Detox+ Market, 1981, Atelierul de Ceramica, Atelier Simplus, Atinge Organic, BumbagR, Carla Szabo, Cosanzeana, combic.ro, De Ceramica, designforkidz.com, Design&After, Dear Sender, EcoSocial Atelier, Gradina de Lavanda, Grapho_mat, HoniBonies, Joulery, Krack, Laguna, Lana Dumitru, L’ Atelier des Fêtes, LOOT, MicroTerra, PULSE, The White, The Green, The Lamp, Velio Gifts, Vika Tonu Design si Wineful.

Ti s-a parut interesant articolul cu shopping pentru Sarbatori? Afla si: Recomandarea stilistului: cele mai cool 5 cadouri pentru femei

Foto: PR