unde mergem in weekend evenimente bucuresti

Concerte, piese de teatru, filme in aer liber, in acest weekend e greu sa spui ca n-ai ce face. Daca nu esti la curent cu ce se intampla in Bucuresti si-n tara si inca vrei sa gasesti un raspuns la intrebarea Unde mergem in weekend iti spunem noi cateva dintre evenimentele care n-ar trebui ratate!

Unde mergem in weekend: 5 idei pentru nehotarati

Piese de teatru, concerte sau amandoua?

In perioada 28 iulie – 4 august se va desfasura microfestivalul „Zilele UNTEATRU” care aduna nume si spectacole dragi ale scenei teatrului celor doi regizori si fondatori ai proiectului – Andrei si Andreea Grosu – dar si o serie de concerte pentru iubitorii de muzica.

Un weekend prelungit va fi dedicat celui mai important eveniment al verii pe scena teatrului si culturii – 7 zile de spectacole, premiere, concerte, vernisaj de fotografie, targ de design dar si o terasa plina cu actori si prieteni ai teatrului. Noi ne-am rezervat deja bilete la concertul lui Alexandru Andries de duminica seara. Programul il gasiti pe site-ul unteatru.ro!

Scurtmetraje in aer liber + un tur al Gradinei Botanice

La final de iulie, in plina vara, filmele scurte se muta sub cerul liber. Evenimentul Marele Picnic, adus la viata de ShortsUP, a ajuns la editia a 3-a. Vineri, 29 iulie si sambata, 30 iulie, de la ora 19.00, Gradina Botanica din Bucuresti devine destinatie de vacanta in mijlocul orasului si gazda a doua seri de filme scurte, muzica jazz, proiectii multimedia si ateliere. Programul de filme va fi diferit in fiecare seara si va rula intre orele 21.30 si 23.30. Pe parcursul celor doua seri de evadare, cei prezenti la Marele Picnic vor putea descoperi Gradina Botanica Bucuresti prin tururi ghidate, ateliere si o instalatie multimedia activata cu senzori tactili si senzoriali, realizata de Onscreen. Biletele se gasesc pe eventbook.ro!

Open Sky Yoga: evenimentul unde te reconectezi la natura

Open Sky Yoga, 31 iulie la Roaba de Cultura incepe cu o sesiune de yoga matinala, la ora 09:00, si continua cu un seminar de alimentatie si nutritie. Un eveniment ce isi propune sa introduca pe agenda orasului cateva lucruri simple: Open Sky este despre #backtonature, #practicewild, #realfood, #thinksun, #thinkgrass.

Este invitatia de a petrece cateva ore desculti in iarba si de ne reconecta la natura: Vinyasa Yoga cu Rezan, profesor la Bodhi Yoga si dialog deschis despre un stil de viata sanatos cu Mihaela Brailescu, bucatar si consilier de nutritie holistica Foodfairy.ro.

Un eveniment special din seria SoNoRo Conac

Casa de Oaspeti a Printului de Wales din Valea Zalanului va gazdui sambata, 6 august, de la ora 18.00, concertul SoNoRo Conac al lunii august. Casa de Oaspeti a Printului de Wales din Valea Zalanului este una dintre cele doua resedinte pe care mostenitorul coroanei Marii Britanii le detine in Romania. Pasiunea Printului Charles pentru Transilvania si patrimoniul cultural pe care aceasta zona il conserva este bine cunoscuta deja, acesta implicandu-se incepand cu 1998 in proiecte de dezvoltare a zonei.

Ea a fost restaurata respectandu-se cele mai bune practici in domeniu si este mobilata cu obiecte autentice ce respecta traditia zonei. Cat timp nu este locuita de Printul Charles si de suita sa, casa este pusa la dispozitia publicului larg. Accesul la concertele SoNoRo Conac se face doar pe baza de invitatie sau rezervare, in limita locurilor disponibile, la: [email protected] sau 0741.190.470.

Brave Squad, prima tabara pentru tinere antreprenoare

Daca nu ti-ai facut planuri inca pentru perioada 28-31 iulie, poti merge prima tabara de antreprenoriat feminin organizata la Conacul Polizu, un conac cu o istorie de 150 de ani si cu mii de povesti despre umanitate splendida, succes si momente remarcabile. Timp de 4 zile, vei afla totul despre cum devii cea mai buna agentie de PR pentru propria afacere, arta Conversatiei online cu proprii consumatori, rolul greselilor in business si experientele de invatare pe care le genereaza greseala, cum sa fii curajoasa in relatia cu banca ta &more. Mai multe detalii gasesti pe smartgirlscamp.nakedpr.ro!

Citeste si: “Evenimentele anului 2016: concerte pe care nu le vei uita niciodata”!

Foto: PR