Daca nu ai mai fost in vacanta in Asia pana acum, afla ca luna august este perfecta pentru a face o calatorie pana acolo. Si, daca nu ai suficient timp anul acesta sa planifici un sejur, poti sa-ti organizezi deja urmatorul concediu, scrie huffingtonpost.com.

O vacanta in Asia te poate ajuta sa te deconectezi de cotidian, sa uiti de stres si probleme si sa vizitezi locuri care par desprinse din povesti. In Asia sunt foarte multe locuri cu adevarat deosebite pe care merita sa le vizitezi, asa ca nu mai sta prea mult pe ganduri.

Tarile din Asia au o cultura vibranta si in fiecare an atrag milioane de turisti din intraga lume. Sunt foarte multe motive pentru care ar trebui sa alegi o vacanta in Asia si in mod sigur va fi o experienta unica pentru tine.

Bali

Vacanta in Asia: cele mai tari locuri pe care le poti vizita in august

1. Bali, Indonezia

Daca nu ai fost in Bali pana acum inseamna ca nu ai vazut ce inseamna o destinatie de vacanta cu adevarat frumoasa. Locul este pur si simplu desprins de realitate, sunt foarte multe temple si sanctuare inconjurate de natura si maluri nisipoase. Pe masura ce vei vizita locul, te va cuprinde un sentiment de nostalgie. Mai mult decat atat, te vei bucura de experienta pe care o vei avea atunci cand vine vorba de bucataria asiatica, unica in intreaga lume.