Vedete care iubesc animalele si actioneaza pentru ele!

Exista vedete care iubesc animalele in sensul ca isi cumpara animale de companie. Dar sunt si celebritati pentru care lucrurile merg mai departe, care militeaza si se implica activ in campanii pentru protejarea animalelor.

Vedetele sunt oameni ca si noi. Merg la cumparaturi, mananca, se joaca cu animalele lor de companie. Dar unele personalitati merg mai departe de atat cu dragostea pentru animale si isi infiinteaza fundatii, tin discursuri publice, colaboreaza cu PETA (organizatie internationala pentru apararea drepturilor animalelor).

10 vedete care iubesc animalele si vor sa le fie protejate drepturile

1. Anne Hathaway

Actrita de Oscar Anne Hathaway lupta pentru animale in fiecare zi, promovand stilul de viata vegan! Pentru ca e una dintre acele vedete care iubesc animalele, a avut la nunta cu meniu complet vegan, scrie Care2.com.

2. Ellen DeGeneres

Prezentatoarea TV Ellen DeGeneres iubeste animalele atat de mult incat, in copilarie, isi dorea sa se faca veterinar. Este actionar la o companie de ingrijire holistica a animalelor si fondatoarea unui joc pe Facebook ai carei jucatori pot dona bani adaposturilor de animale.

2. Kristen Bell

Actrita Kristen Bell se afla printre cele mai vocale vedete care iubesc animalele. Militeaza pentru drepturile multor animale, iar alimentatia ei de baza e formata din vegetale, chiar daca nu e vegana. Declarata de PETA ”Cea mai sexy vegetariana din lume” in 2006 si “Cea mai sexy celebritate vegetariana” in 2013, Kristen Bell a cerut public un tratament mai bun asupra animalelor, scrie Onegreenplanet.org.

4. Alicia Silverstone

Actrita americana Alicia Silverstone a fondat comunitatea online “The Kind Life”, care impartaseste informatii si resurse importante care ajuta oamenii sa duca o viata mai plina de bunatate. Se implica activ in campaniile PETA referitoare la drepturile animalelor.

5. Katherine Heigl

Actrita Katherine Heigl a infiintat o fundatie care ajuta la diminuarea numarului de animale care intra in adaposturi. Cum? Prin faptul ca ofera ajutoare familiilor cu venituri mici, pentru sterilizarea animalelor. In plus, a adoptat opt caini!

6. Charlize Theron

Actrita Charlize Theron are o slabiciune pentru animale. A adoptat patru caini salvati, nu poarta blanuri naturale si militeaza impotriva folosirii blanurilor de animale in confectii. Si-a aratat public de mai multe ori sprijinul fata de drepturile animalelor.

7. Ke$ha

Cantareata Americana Ke$ha ia foarte in serios lupta pentru drepturile animalelor, mai ales a focilor, leilor si rechinilor. Ea spune ca produsele cosmetice nu ar trebui testate pe animale si are o adevarata pasiune pentru pisici!

8. Joaquin Phoenix

Nu doar femeile se gasesc pe lista cu vedete care iubesc animalele. Actorul Joaquin Phoenix e un vegan infocat si lupta pentru drepturile animalelor intr-un mod activ.

9. Woody Harrelson

Si actorul Woody Harrelson e un fel de avocat al animalelor si al mediului inconjurator. De-a lungul timpului, a intreprins multe actiuni pentru ajutorarea animalelor. In plus, se afla in spatele unei companii care incearca sa imbunatateasca hartia ecologica, fara lemn.

10. Ian Somerhalder

Actorul Ian Somerhalder e un mare iubitor de animale! Pana acum, a adoptat o pisica si un cal. A infiintat si o fundatie care promoveaza conservarea si incetarea extinctiei animalelor, a testelor facute pe animale, stoparea uciderii animalelor in adaposturi si multe altele.

FOTO: Instagram

Citeste si: Persoanele cu animale de casa au inima mai sanatoasa