In weekendul 17 – 19 iunie, Baneasa Shopping City te invita la un maraton de shopping! De vineri pana duminica, te bucuri de oferte speciale si discounturi exclusive in peste 100 de magazine partenere. Dar aceasta nu e singura surpriza!

Baneasa Summer Fest continua cu cea mai tare petrecere in orasul cumparaturilor, un eveniment dedicat pasionatilor de cumparaturi, reduceri exclusive si muzica buna. Baneasa Shopping City organizeaza vineri, pe 17 unie, un eveniment … ispititor – Extravaganza Sale Party! Incepand cu ora 18 esti invitata la o petrecere spectaculoasa in cadrul careia poti imbina utilul cu placutul: magazinele vor ramane deschise pana la miezul noptii! In plus, in Baneasa Shopping City gasesti discounturi, cea mai cool muzica, concursuri cu premii instant, cocktailuri fresh si prosseco rece… raiul oricarei extravagante pasionata de cumparaturi!

Pentru ca stim ca suna mai mult decat tentant, avem si noi pentru tine o surpriza! Andreea Raicu impreuna cu Baneasa Shopping City iti ofera un voucher in valoare totala de 500 de lei, pe care il poti folosi pentru a face cumparaturi la Extravaganza Sale Party! Tot ce trebuie sa faci este sa postezi un comentariu la acest articol in care sa ne spui cum arata pentru tine o sesiune ideala de cumparaturi in Baneasa Shopping City!

Castigatorul va fi desemnat vineri, 17 iunie, prin tragere la sorti. Procedura este derulata prin intermediul www.random.org.

Asa ca, daca vrei sa fii cu adevarat extravaganta si sa iti indeplinesti dorintele… de shopping, scrie-ne!