cadou de craciun cu apa termala

Cauti un cadou de Craciun si nu-l gasesti? Poate te scoatem din impas: Eau Thermale Avene te ajuta sa daruiesti unei persoane dragi – mamei, surorii, prietenei tale celei mai bune – o apa termala, care face minuni cu orice tip de piele!

De azi si pana la Craciun, Eau Thermale Avene desfasoara concursul Daruieste mai departe – in cadrul acestuia se vor oferi 50 de cadouri cu apa termala mare, de 300 de mililitri, celor care sunt in cautarea unui cadou de pus sub brad!

cadou de craciun cu apa termala

Ca sa participi la concurs, gandeste-te cui ai vrea sa-i faci un cadou special. Intra pe pagina de Facebook a Eau Thermale Avene si posteaza la poza de concurs un comentariu in care sa-i dai tag persoanei careia vrei sa-i faci cadoul. Publica apoi pe wall-ul tau aceasta imagine, folosind hastagul #daruiesteAvene.

Castigatorii vor fi anuntati saptamana viitoare, in ziua de marti, pe pagina de Facebook a Eau Thermale Avene. Selectia castigatorilor se va face cu random.org.

Apa termala este un super produs cosmetic pe care oricine ar trebui sa-l aiba in portfard! Are proprietati naturale calmante, antiiritante si antiinflamatorii si este recomandata pentru pielea sensibila, hipersensibila, alergica sau iritata, dar si pentru toate celelalte tipuri de piele care nu au astfel de probleme.

Foto: Guliver, PR