andreea-raicu

Andreea Raicu impreuna cu Avisek Majumdar, profesor de yoga, au  sustinut, pe 22 februarie, Conferinta Invatam sa meditam. Cum te ajuta meditatia sa-ti linistesti gandurile.

Se stie ca meditatia este folosita inca din cele mai vechi timpuri pentru relaxarea mintii si a trupului, dar si pentru a atinge echilibrul interior. Insa, chiar daca foarte multe persoane isi doresc sa foloseasca meditatia pentru a scapa de stres si de problemele de zi cu zi putine sunt cele care stiu sa o practice.

andreea-raicu

Care este pozitia corecta pe care trebuie sa o ai intr-o sedinta de meditatie, ce trebuie sa faci in timp ce meditezi, cum trebuie sa respiri, meditezi cu ochii inschisi sau deschisi, ai nevoie de o mantra in timp ce meditezi? Sunt doar cateva intrebari la care am gasit raspunsurile in cadrul conferintei de luni, 22 februarie 2016.

Am invatam pas cu pas cum sa meditatam, cum sa ne linistim gandurile, sa ne gasim echilibrul interior si cum putem sa devenim mai calmi cu ajutorul meditatiei. Avi ne-a invatat care sunt secretele de care avem nevoie atunci cand vrem sa integram meditatia in rutina noastra zilnica.

andreea-raicu

“A fost o seara minunata! Am invatat atat de multe lucruri noi. Mereu mi-am imaginat ca meditatia este o tehnica pe care nu poti s-o practici singur, acasa. Dar acum, dupa sfaturile pe care ni le-a dat Avi, am inteles cat de simplu si eficient este sa meditezi acasa”, ne-a spus Anca Dumitru.

Multumim tuturor participantilor ca ne-au fost alaturi. De asemenea, multumim si sponsorului nostru URGO pentru prezenta, dar si pentru cadourile cu care ne-a rasfatat.

conferinte-urgo

Urmatoarea Conferinta Traieste frumos va avea loc pe 16 martie, iar detalii puteti sa gasiti AICI