cina-andreea

Andreea Raicu va invita la cina! Daca iti doresti sa porti o discutie cu Andreea, daca vrei sa-i pui intrebari si sa afli care sunt pasii pe care i-a urmat in momentul in care a decis sa-si schimbe viata, nu trebuie sa lipsesti de la cina.

Primesc zilnic intrebari legate de meditatie, de pasii pe care i-am urmat atunci cand m-am decis sa-mi schimb viata, intrebari despre calatoriile mele in India sau despre cursurile de mindfulness la care am participat de-a lungul celor patru ani. Din pacate, nu reusesc sa le raspund tuturor, tocmai de aceea am decis sa organizez o cina unde fiecare participanta are ocazia sa vorbeasca cu mine, sa-mi puna intrebari, sa-mi ceara sfaturi” , spune Andreea.

Va astept cu drag sa petrecem impreuna o seara speciala, sa ne cunoastem, sa vorbim, sa invatam unele de la altele, sa ne bucuram de prezent!”

Pentru inscrieri, CLICK AICI

Intalnirea, dedicata exclusiv doamnelor, va avea loc joi, 26 mai, la Restaurant Mezze. Biletele sunt in limita locurilor disponibile! Detalii la adresa [email protected]