andreea-raicu

Andreea Raicu va invita la conferinta Traieste frumos: Meditatia activa, metode practice care te ajuta sa te relaxezi.

Dupa calatoria de luna trecuta din India, Andreea s-a intors acasa cu o singura dorinta: sa dea mai departe tot ce a invatat la Osho International, mai ales ca a fost certificata sa faciliteze toate meditatiile lui Osho in intreaga lume. Ba mai mult, la intoarcerea acasa, a fost uimita de cate mailuri si mesaje a primit cu intrebari despre cursurile pe care le-a urmat in India.

Asa ca, a decis ca trebuie sa faca tot posibilul sa raspunda la toate aceste intrebari si sa-i ajute pe toti cei care isi doresc sa invete sa mediteze, dar care din diverse motive nu pot ajunge tocmai in India, la Osho International Resort.

Meditatia activa, preferata lui Osho

“Ma simt extrem de fericita si recunoscatoare pentru ca in perioada in care am fost plecata in India, am primit enorm si am invatat extraordinar de multe, lucruri pe care de abia astept sa vi le impartasesc in cadrul conferintei de pe 16 martie! Va astept pe toti cei care vreti sa invatati sa meditati, pe toti cei care vreti sa va relaxati”, spune Andreea.

Andreea va asteapta cu drag sa facem exercitii practice, sa invatam sa meditam, sa ne relaxam, in cadrul Conferintei Traieste frumos, din 16 martie 2016, de la ora 18.30. Va recomandam sa veniti in haine lejere, in timpul conferintei se vor face mai multe exercitii pe salteau de yoga (saltele sunt asigurate de organizator). Locurile sunt limitate!

Pentru inscrieri, AICI

Credit foto: VIVA