Un look relaxat cu volum

Pentru acelea dintre voi care preferati lejeritatea si volumul suvitelor, va tentam saptamana aceasta cu o coafura simplu de realizat, dar ampla ca aspect. Stiti cum isi poarta parul italiencele sau spaniolele? Prins la repezeala, dar atat de voluminos si sexy! Am vrut si noi sa invatam cum si ce sa facem pentru a obtine acest look si l-am rugat pe hair-stylist-ul Razvan Dobrescu sa ne faca o demostratie. Iata ce am aflat:

1. In primul rand, parul trebuie sa fie proaspat spalat pentru a atinge maximum de volum. Pe parul semiumed, pulverizeaza un spray de volum cu mentinere lejera; ai grija ca produsul sa patrunda si pe suvitele de la ceafa. Acest spray nu numai ca va da volum suplimentar parului, dar va si retexturiza suvitele.

2. Usuca parul cu capul in jos si asigura-te ca jetul de aer cald este distribuit in toate directiile. Astfel, conferim un plus de volum necesar misiunii noastre si suvitele vor prinde o forma neglijenta pe care ulterior, o vom manevra cum dorim.

3. Ultimul pas este prinderea suvitelor in forma de spic larg. Adu catre ceafa suvite medii si subtiri de pe lateralele capului si prinde-le lejer cu agrafe. Daca ai parul lung, ar trebui sa formezi trei sau patru spice; daca prinzi prea multe suvite, risti sa pierzi din volum. Pulverizeaza peste tot un jet de spray fixativ.

Text: Alice Bursuc

Model: Claudia Turlea/ Allure Management