3 pasi simpli pentru un par perfect intins

Una dintre tendintele sezonului de primavara este coafura foarte dreapta si stilizata astfel incat sa urmeze conturul capului. Numita de catre hair-stylisti super-sleek, coafura se obtine relativ simplu, daca urmezi toti pasii, cu constinciozitate. Vei avea nevoie de cateva produse care sa te ajute! Iata ce am invatat de la Razvan in aceasta saptamana:

1. Deoarece se lucreaza cu un aparat electric de intins, parul trebuie protejat asa ca tine la indemana un spray cu protectie termica. Peste acesta, se aplica un alt produs care sa ofere parului luciu si netezire – va hrani suvitele, dar va ajuta si la indreptarea acestora. Mai multe detalii despre cum sa-ti intinzi corect parul poti citi aici.

2. Incepe sa indrepti parul cu ajutorul placii, lucrand pe cate o suvita (aceasta nu trebuie sa fie foarte lata), de pe o parte a capului, pe cealalta. Dupa ce ai epuizat toate suvitele, alege o carare: fie centrata, fie pe o parte a capului. Perie bine parul pentru a deveni cat se poate de plat; Razvan recomanda folosirea unei perii plate.

3. Strange-l intr-o coada la baza cefei si foloseste un elastic in aceeasi nuanta cu cea a parului. Daca doresti si ai rabdare, poti acoperi acest elastic cu o suvita de par. Pulverizeaza peste tot spray fixativ si fii sigura ca parul tau va arata impecabil intreaga zi.

Text: Alice Bursuc

Model: Ingrid Ispas/ Allure Management