citate despre iubire femeie pe banca

Fiorii simtiti la prima iubire nu se uita niciodata. Sunt o sursa constanta de inspiratie pentru artisti. Nu ne miram ca cei de la allwomenstalk.com au avut de unde sa aleaga pentru o lista de citate despre iubire si despre prima dragoste.

Unii se indragostesc o singura data si ii tine toata viata. Altii au parte de mai multe povesti de dragoste si experiente amoroase. Cu totii avem in comun un lucru: fiecare dintre noi traieste o prima iubire si aceasta este de obicei imposibil de uitat. Iata cateva citate despre iubire care ne arata cat de frumos este acest sentiment!

Se poate petrece incet sau navalnic. Poate fi cautata sau poate sa apara din senin, fara sa-ti dai seama. Nu este de mirare ca artistii au fost inspirati de prima iubire.

Citate despre iubire – Cum vad artistii prima iubire

1. R.M. Drake. “Apreciaza momentul unui prim sarut. Ar putea fi ultima oara cand mai esti proprietarul inimii tale”.

2. William Shakespeare. “Cand te-am vazut, m-am indragostit, iar tu ai zambit, pentru ca ti-ai dat seama”.

Citate despre iubire: dragostea de sine este cruciala!

3. Lucille Ball.Iubeste-te pe tine inainte de toate si toate celelalte vor veni la timpul lor”.

4. Charles Dickens. “Un barbat este norocos daca este prima iubire a unei femei. O femeie este norocoasa daca este ultima iubire a unui barbat”.

Citate despre iubire. Prima dragoste nu se uita niciodata

5. Daphne du Maurier. “Ma bucur ca nu se poate intampla de doua ori, febra primei iubiri. Pentru ca este o febra, dar si o povara, orice ar spune poetii”.

6. Albert Einstein. “Nu, acest truc nu va functiona… Cum ai putea sa explici in termeni de fizica si chimie un fenomen biologic atat de important precum prima iubire?”

Citate despre iubire: cand stii ca esti indragostit?

7. Nicholas Sparks. “Prima data cand te indragostesti, te schimba pentru totdeauna si oricat ai incerca, sentimentul acela nu dispare”.

8. Dr. Seuss. “Stii ca esti indragostit atunci cand nu poti adormi pentru ca realitatea este in sfarsit mai buna decat visele tale”.

Citate despre iubire: prima si ultima dragoste

9. Oscar Wilde. “De fapt m-am indragostit de tine inainte sa imi dau seama ca asta am facut”.

10. Necunoscut. “Este imposibil, a spus Mandria. Este riscant, a spus Experienta. Nu are sens, a spus Ratiunea. Incearca, a spus Inima”.

11. Bob Dylan. “Viitorul este pentru mine deja in trecut. Ai fost prima mea dragoste si vei fi si ultima”.

Citeste si: “Cum treci peste o despartire mai repede decat crezi

Foto: Guliver