Flirtul non-stop este unul dintre principalele indicii ca te inseala

Daca ar fi sa inveti ceva dupa ce ai avut ghinionul sa fii inselata, atunci hai sa fie regula asta: semnele ca triseaza apar inca de la inceput! Nu stii care sunt cele mai frecvente indicii ca te inseala? Iti spunem noi!

Le-am aflat de la specialistii yourtango.com, care au facut acest articol ca sa scuteasca multe suflete nevinovate de suferinta. O alta chestiune importanta este la cat timp dupa debutul relatiei apar aceste indicii ca te inseala? Sa zicem ca dupa patru-cinci luni iti cam dai seama ce fel de persoana este langa tine.

Altfel spus, dupa cateva luni de relatie stii cum reactioneaza iubitul tau in diferite imprejurari si cum relationeaza cu ceilalti, astfel incat sa-ti dai seama daca este o persoana onesta sau nu.

Curios este ca multe femei, dar si barbati continua sa spere ca partenerul se va schimba in bine, chiar daca observa ca omul respectiv are tendinta sa insele. Asa ca, daca descopri la el cele trei indicii ca te inseala, iti recomandam sa pui punct curand la relatie, pana nu te alegi cu inima franta.

Are antecedente

Primul si cel mai important semn ca iubitul tau poate trisa se afla in istoricul relatiilor sale. E posibil sa nu stii aceasta informatie de la inceput, mai ales daca el nu iti poveste amanunte din trecutul sau amoros. Sunt si persoane care chiar daca au inselat in trecut, nu mai repeta figura, dar cei mai multi recidiveaza.

Flirteaza cu alte femei

Te intrebi cine ar face asta, adica sa flirteze de fata cu partenerul/partenera? Statisticile sunt uimitoare! Milioane de oameni flirteaza fara nicio jena. Ce se intampla, de fapt? Aceste persoane au nevoie de multa atentie si, cand simt ca nu o primesc din partea partenerului, trec linia si accepta orice semn din jur. Poate fi vorba, de exemplu, despre chelnerita sau despre tipa faina de langa masa voastra, daca sunteti la o intalnire in oras.

Isi inchide telefonul cu orele si e de negasit: unul dintre cele mai relevante indicii ca te inseala

Daca partenerul tau dispare in timpul zilei sau al noptii si este de negasit, ne pare rau sa te anuntam, dar nu e semn bun. Trebuie sa iei in calcul ca poate fi la sala de fitness sau la un film, dar la fel de bine poate sa fie si in bratele altei femei. Daca acest obicei se repeta, nu are rost sa-ti mai spunem ce trebuie sa faci. Renunta sa iti pierzi timpul cu un astfel de om, ca sa nu suferi mai tarziu.

Vrei sa stii ce se intampla daca fostul iubit te-a inselat? E bine pentru tine si rau pentru amanta!

Foto: Guliver