gasirea vocatiei fete tinere

Sa-ti gasesti vocatia, rolul pentru care ai ajuns pe Pamant, nu e deloc usor pentru unii. Iata trei intrebari care te-ar putea ajuta la gasirea vocatiei.

Exista momente in viata cand esti cufundata in unele activitati, ca si cand acelea sunt adevaratele motive pentru care ai fi aici, pe pamant, scrie Oprah.com. Este vorba despre acele lucruri care patrund in cele mai adanci si mai sensibile stari ale tale. Lucrurile care te fac sa fii tu insati cu adevarat. Lucrurile pentru care ai “vocatie”. Insa gasirea vocatiei nu e mereu atat de simpla.

Gasirea vocatiei – Cum o identifici?

Exista trei intrebari pe care ti le poti pune ca sa iti dai seama care e rolul tau in viata.

Gasirea vocatiei – 1. Cum te simti cand faci ceea ce faci?

Cand faci ceea ce trebuie, acel lucru la care ai talent si pentru care ai o reala vocatie, ai un sentiment unic de bucurie si te simti stimulata. Te simti atat de bine! Dupa ce iti petreci cativa ani la un job care te face sa fii anxioasa si intr-o tensiune continua sau nu te provoaca deloc, atunci cand afli ceea ce ti se potriveste si ajungi sa faci acel lucru, parca esti alt om. Te simti in largul tau zi de zi. Asta inseamna sa-ti gasesti vocatia!

Gasirea vocatiei – 2. Ceea ce faci are un impact pozitiv asupra altora?

Orice te face sa te simti puternica si conectata cu adevarul tau te ajuta sa impartasesti acelasi sentiment in jur. Fie ca faci o placinta sau stabilesti coregrafia pentru un spectacol de dans sau sfatuiesti un prieten. Niciodata vocatia nu are legatura numai cu tine.

Gasirea vocatiei – 3. Simti o vibratie speciala in viata de zi cu zi?

De fiecare data cand esti implicata in afacerea la care te pricepi cel mai bine si in care iti pui sufletul, te simti mai treaza, mai energica. Mai vie si pregatita sa-ti joci rolul in lume. Cand ceilalti vad cum stralucesti, vor fi inspirati sa isi caute si ei calea. Si sa straluceasca, asemeni tie.

E important sa-ti gasesti chemarea. Asa ca adreseaza-ti aceste trei intrebari. Cand vei gasi raspunsurile, vei si cu adevarat fericita, independent de cei din jurul tau!

Acum, ca stii ce trebuie sa faci pentru gasirea vocatiei, Invata si cum sa traiesti cu pasiune.