lucruri pe care le fac oamenii de succes

Sa iti incepi dimineata cu dreptul pare sa fie esential ca sa ai o zi minunata, insa si ceea ce faci cand vine seara poate avea un impact asupra zilei urmatoare. Asa ca inainte sa dormi cele opt ore necesare ca sa te refaci dupa o zi grea, tine cont si de aceste lucruri pe care le fac oamenii de succes la finalul zilei!

Obisnuiesti sa iti iei taskuri de la munca sa le rezolvi acasa? Psihologul Michael Woodward spune ca acest obicei este foarte daunator pentru sanatate si chiar pentru succesul profesional. Ca sa fii eficienta a doua zi la locul de munca, trebuie sa incerci sa te concentrezi si asupra altor lucruri, cum ar fi prietenii si familia, scrie popsugar.com. Te va ajuta sa iti incarci bateriile si sa ai mai multa energie a doua zi. Dar mai sunt ai alte lucruri pe care le fac oamenii de succes la finalul zilei pe care trebuie sa le bifezi!

4 lucruri pe care le fac oamenii de succes la finalul zilei

Isi trec sarcinile de a doua zi pe o lista

Cred ca ai avut si tu nopti in care, in loc sa te relaxezi, mintea ti-a zburat la toate lucrurile pe care le ai de facut a doua zi. Fa-ti timp ca inainte sa te pui la somn sa notezi pe o lista sau pe un device, telefon sau tableta, programul pentru ziua urmatoare. In acest fel, te vei simti mai pregatita sa le pui in practica si nu te vei stresa in timpul noptii cu gandul ca e posibil sa uiti ceva important.

Iau o pauza de la retelele de socializare

Daca iti verifici mereu mailul si stai concentrata pe retelele de socializare, te incarci cu lucruri care iti afecteaza calitatea somnului si nu te vei mai putea relaxa. Incearca sa citesti o carte, sa te uiti la un film bun sau, pur si simplu, sa socializezi.

Adopta un ritual de seara

Suna pompos? De fapt, e foarte simplu! Tot ce ai de facut este sa iti inveti corpul ca este timpul sa se relaxeze. Asta inseamna ca in fiecare seara trebuie sa faci anumite lucruri care sa te ajute sa faci trecerea de la ziua la noapte. Si sa le repeti cu sfintenie! Spre exemplu, actrita Jamie King isi spala si demachiaza fata inainte de culcare si apoi aplica mereu o crema hidratanta, iar Gwyneth Paltrow face o baie cu sare si uleiuri esentiale ca sa se rasfete.

Scriu intr-un jurnal

Obisnuiai sa tii un jurnal in adolescenta, dar acum ai renuntat la acest obicei? Poate ca ar fi cazul sa il reiei. Este unul din acele lucruri pe care le fac oamenii de succes la finalul zilei, ca sa treaca in revista ce s-a intamplat peste zi. Scrisul te ajuta sa vezi mai clar lucrurile si sa reusesti sa scapi de energia negativa acumulata.

Citeste si: 8 lucruri pe care le fac cei care au succes inainte de 8 dimineata.

Foto: Guliver