Afla cum s-au lasat de fumat 5 dintre cele mai celebre actrite.

E greu sa rezisti tentatiilor cand esti vedeta si e si mai greu sa renunti la ele, odata ce au devenit dependenta. 5 actrite au reusit: s-au lasat de fumat.

Nu e bine sa fumezi. Dar sa te lasi e mai usor de spus decat de facut. Si asta este valabil si daca esti vedeta. Poate ca te gandesti ca, daca renunti la tigari, te vei ingrasa. Poate ca pur si simplu iti place sa fumezi. Sau poate ca nu reusesti sa te abtii. Oricum ar fi, nu e deloc usor.

Mai multe staruri americane au recunoscut ca s-au straduit mult pana au reusit sa renunte la tigari. Womenshealthmag a facut o lista cu cele mai celebre femei de la Hollywood care s-au luptat cu acest obicei si care, intr-un final, s-au lasat de fumat.

Celebritati care s-au lasat de fumat:

Cameron Diaz

Cameron obisuia sa fumeze 20 de tigari pe zi. Si, desi a renuntat in 2000, cand se pregatea pentru filmarile de la “Ingerii lui Charlie”, s-a apucat din nou de fumat dupa ce a terminat filmul. In cele din urma, a renuntat de tot la tigari in 2003, pentru ca acest obicei ii afecta pe parintii ei. “M-am lasat pentru ca parintii mei erau suparati pentru ca fumam foarte mult si dadeam un exemplu negativ. Aveam mustrari de constiinta”, a spus vedeta.

Drew Barrymore

Drew s-a luptat cu dependenta inca din copilarie. De fapt, a fumat prima tigara dupa ce a implinit 10 ani, potrivit People. A renuntat in 2001, la 26 de ani. La acea vreme, actrita a spus ca a reusit sa se lase de fumat cu ajutorul hipnozei. “E foarte cool! Orice ar fi facut, a functionat”, a spus Drew Barrymore.

Courtney Cox

Courtney Cox si sotul ei de atunci, David Arquette, au mers la acelasi specialist in hipnoza la care a fost si Drew Barrymore pentru a se lasa de fumat. Ei au ajuns la acesta in anii ’90. Inainte, nu voiau sa renunte la fumat pentru ca lui Courtney chiar ii placea, desi stia ca nu e un obicei sanatos. “Stiau ca trebuie sa se lase de fumat impreuna, pentru ca e greu pentru cineva care se afla intr-o relatie sa renunte la tigari cand partenerul inca fumeaza”, a dezvaluit asistenta lor in 2001.

Katherine Heigl

In 2008, starul din “Anatomia lui Gray” a declarat pentru Washington Post ca a incercat orice ca sa se lase de fumat. Inclusiv plasturele cu nicotina Wellbutrin. “M-am apucat la 22 sau 23 de ani. Prima tigara am fumat-o intr-un bar, intr-o noapte”, a spus ea. In 2010, actrita americanca a spus ca a trecut la tigara electronica. “Stiu ca este ridicol, dar ma ajuta sa nu fumez tigari adevarate. Te simti ca si cand ai fuma si inhalezi, dar sunt doar vapori de apa si niciun pic de nicotina”, a spus Katherine Heigl.

Charlize Theron

Charlize a spus revistei Vogue in 2011 ca era cu adevarat dependenta de tigari. “Nu fumez ca oamenii normali, ma gandeam. Fumez ca sa mor”, a spus ea pentru publicatie. Si Charlize Theron a mers la un specialist in hipnoza, Kerry Gaynor, ca sa se vindece de aceasta dependenta. Kerry Gaynor a declarat in presa ca in prima sedinta nu le cere clientilor sai sa renunte la tigari. “Stabilim acest lucru, renuntarea, pentru cea de-a doua sedinta. In aceasta a doua sedinta, ii invat cum sa se lase de fumat, cum sa se rupa de aceasta dependenta. In cea de-a treia sedinta, consolidez ce am facut in cea de-a doua si le cer sa isi rezolve problemele, in asa fel incat sa nu se apuce din nou de fumat”, a explicat Kerry Gaynor.

Acum ca stii cum au procedat aceste actrite celebra, afla ce ti se potriveste tie: Cum sa te lasi de fumat: incepe de luni!