care sunt acele emotii pe care le poti confunda cu iubirea?

Nu tot ce iti provoaca fluturi in stomac inseamna automat dragoste. Gama de sentimente umane este cat se poate de variata. Si niciunul nu este mai minunat decat iubirea. Cum stii ca esti indragostita? Si ce inseamna sa iubesti? Lasam acest raspuns pentru alta data. In schimb iata care sunt cateva emotii pe care le poti confunda cu iubirea, potrivit Bustle.com.

5 emotii pe care le poti confunda cu iubirea

Atractia sexuala

Chimia sexuala te poate pacali ca te-ai indragostit. Poate nu va mai puteti satura unul de celalalt si de obicei stati numai in pat, atunci cand petreceti timp impreuna. Ce se intampla insa, pe langa sexul extraordinar? Aveti conversatii interesante, lucruri in comun? Atractia sexuala se mai stinge si e important sa o echilibrati si cu alte… activitati.

Dorinta si infatuarea

De obicei sunt foarte puternice in primele etape ale unei relatii. Dar iarasi, ard puternic si se consuma repede. Te gandesti doar la el si la cat de grozav e? Incearca sa-ti dai seama daca il vezi cu adevarat sau doar ai o imagine perfecta despre el. Dincolo de infatuare exista realitatea si in realitate, oricine are defecte.

O conexiune intima

La capitolul emotii pe care le poti confunda cu iubirea, aceasta este una dintre cele mai inselatoare. Te poti simti inteleasa, acceptata. Poti simti ca el este cel mai bun prieten al tau. Dar pe o conexiune intima trebuie ca doi oameni sa construiasca ceva mai mult pentru ca aceasta la dureze.

Pasiunea

Nu e legata doar de atractia sexuala. De multe ori, legaturile pasionale pot sa fie bazate si pe antipatie, pe manie sau pe momente de slabiciune. Cu o clipa de pasiune nu se construieste o poveste de iubire.

Fluturii in stomac

Pot sa aiba ca sursa si atractie sexuala, si entuziasm, dar si un simt al aventurii, a ceva interzis care te atrage irezistibil.

Foto: iStock

Dar ce este dragostea? Iubirea nu inseamna suferinta, afla cum poti sa ai o relatie fericita