Lucruri pe care EL nu trebuie sa le stie niciodata

Exista lucruri pe care EL nu trebuie sa le stie niciodata. Sunt de parere ca exista lucruri care trebuie sa ramana nespuse, chiar daca ne dorim onestitate in relatia de cuplu. De fapt, cred cu tarie ca daca ar afla, iubitii nostri s-ar simti raniti si mai mult, pe termen lung, s-ar crea frustrari.

Iata 5 lucruri pe care EL nu trebuie sa le stie niciodata

1. Criticile aduse de apropiatii tai

Unul dintre cele 5 lucruri pe care EL nu trebuie sa le stie niciodata este ce a zis X sau ce a spus Y despre el. Chiar nu conteaza ce ar fi spus tatal tau sau mama ta la adresa iubitului tau. Orice comentariu negativ ii va face rau si ii va fi greu sa isi revina, sa ii vada pe critici cu aceiasi ochi. Va tine minte totdeauna aceste lucruri si se vor intoarce sub forma de repros: “Sigur, familia ta niciodata nu m-a vrut!” Auuuu, mai bine nu!

2. Orice lucru negativ la adresa familiei lui

Da, sigur si iubitul tau a remarcat unul-doua-trei (mai multe) lucruri la parintii lui sau la amicii lui. Dar chiar vrea sa auda aceste defecte si din gura ta? Mai mult ca sigur va deveni defensiv si te vei simti atacata sau poate vei crede ca e prea lipit de problemele familale. Orice lucru de rau la adresa apropiatilor partenerului tau va ajunge pe lista acelor 5 lucruri pe care EL nu trebuie sa le stie niciodata!

3. Experientele sexuale incredibile cu alti parteneri pana la el

Unul dintre cele mai importante 5 lucruri pe care EL nu trebuie sa le stie niciodata se refera la fostul. Majoritatea barbatilor se simt nesiguri pe “talentul” lor din dormitor. Si sigur nu ar vrea sa auda ca cea mai tare partida de sex a fost cu un ex oarecare, SI NU CU EL! Daca ii vei face astfel de marturisiri, va deveni si mai nesigur pe miscarile lui si va fi bantuit de imaginile acelea.

4. Dorinta ta ca el sa isi gaseasca un alt job

Sigur ca il sustii sa isi indeplineasca orice vis. Sigur ca vrei sa aiba un job pe care sa-l faca cu pasiune. Dar parca uneori obosesti si-ai vrea sa-i spui sa-si gaseasca o cariera stabila. Ai grija cum pui problema. Orice fel de comentariu de acest gen il va rani, cu atat mai mult daca a pornit dintr-o familie in care era “minimizat”.

5. Fanteziile sexuale cu vreun amic de-al lui

Nicicum o astfel de comunicare a intentiilor tale, chiar daca ai glumit, nu se va sfarsi cu bine. Se vor declansa in mintea lui o gramada de sentimente : nu va mai fi sigur pe el, va fi gelos, va deveni suspicios. Ba mai mult, va privi cu alti ochi orice intalnire dintre persoana respectiva si tine. Si chiar dintre tine si orice alt prieten de-al lui. Orice fel de interactiune, zambet, gluma, comportament social va fi perceput drept motiv de glozie. Nu are sens sa deschizi aceasta usa!

Relatiile de cuplu sunt si asa greu de gestionat uneori. Chiar nu sunt necesare surse de stres in plus. Chiar nu trebuie sa stie ce i-ar face rau. Uneori, discretia e cea mai buna solutie. Uneori e bine sa existe lucruri pe care EL nu trebuie sa le stie niciodata!

Foto: Guliver