Misterele sexului, descifrate si studiate

Ai elucidat toate misterele sexului? S-ar putea sa iti fi scapat anumite detalii. Cei de la timesofindia.com au publicat 7 lucruri mai putin stiute.

Cand spui orgasm, spui placere intensa dusa la cele mai inalte culmi. Misterele sexului ideal pot fi descifrate individual, in timp si avand un partener de sex care tine cont de fanteziile tale.

O partida de sex devine mai buna cu timpul

Crezi sau nu, orgasmele apar si se imbunatatesc odata cu inaintarea in varsta. De fapt, cele mai multe femei experimenteaza orgasme mai puternice in jurul varstei de 30 de ani si nu pe la 20. Iti dai seama cum sunt la 40 de ani?

Misterele sexului: spre deosebire de barbati, femeile pot avea orgasme multiple

Si noi care credeam ca barbatii se bucura mai mult de o partida de sex! Ei bine, in timp ce ei au nevoie de putin timp sa-si revina dupa un orgasm, femeile pot ajunge pe culmile placerii in cateva secunde, de mai multe ori.

Majoritatea femeilor ajung la orgasm doar prin masturbare

Ipotetic vorbind, orgasmul poate fi atins in timpul actului sexual. Statistic, reprezentantele sexului frumos se bucura de orgasme intense mai mult prin masturbare.

Orgasmul iti diminueaza durerea de cap

Conform unui studiu recent in domeniu, un orgasm poate sa calmeze una din doua dureri de cap. Cu alte cuvinte, data viitoare cand suferi din pricina durerilor de cap, in loc sa iei un analgezic, bucura-te de un orgasm binemeritat.

Tu stii cat tine placerea?

Cercetatorii au studiat si acest aspect deosebit de important, de altfel. Din analizelor lor a reiesit ca un orgasm poate sa dureze intre sase si zece secunde. Uite o urare pe care o femeie desteapta o va aprecia la maxim, daca are legatura cu sexul: Sa ai un orgasm de nota 10!

Femeile se excita si la filme cu… femei

Poate suna un pic ciudat, dar este dovedit ca femeile implicate in relatii cu barbati pot avea orgasm si daca se excita vizionand filme cu lesbiene. Barbatii nu pot face asta, decat daca sunt de aceeasi orientare sexuala cu cei din clipul erotic. Nu o spunem noi, o arata studiile.

Orgasmul masculin actioneaza ca un drog

Tot stiintific vorbind, orgasmul masculin are un impact asupra creierului care este similar cu efectul produs de stupefiante, precum heroina.

Ca sa gasesti placerea, iata ce ar mai trebui sa stii despre orgasm!

Foto: Guliver