agenda 2016

Noi, echipa Andreea Raicu, suntem extrem de fericite si de abia asteptam sa va povestim despre ceva la care am lucrat in ultima vreme.

Corpul si sufletul sunt cele mai de pret daruri pe care le-am primit de la Dumnezeu. E important sa le cunoastem, sa le acceptam asa cum sunt, sa avem grija de ele si sa le iubim cu totul. Doar asa putem sa avem o viata linistita, impacata si frumoasa. De abia dupa ce am inteles aceste lucruri si am inceput sa le aplicam, vietile noastre au devenit linistite, impacate si frumoase, pentru ca am invatat sa traiesc frumos.

Dar ce inseamna sa traiesti frumos?

Inseamna sa aduci echilibru in viata ta si in toate lucrurile pe care le faci.

Sa ai grija de corpul tau si de mintea ta, sa traiesti in fiecare zi in mod constient, sa fii prezent in viata ta, sa intelegi care sunt nevoile si prioritaile tale, sa mananci sanatos, sa te hidratezi, sa dormi atat cat iti cere corpul, sa faci sport, sa meditezi, sa nu uiti sa te bucuri de lucrurile frumoase si simple, sa iti amintesti de tine in toata nebunia zilnica, sa te plimbi, sa te rupi de tehnologie din cand in cand si sa stai cu tine, sa citesti, sa iti fixezi obiective, sa calatoresti, sa iesi din zona de confort si sa incerci lucruri noi, sa inveti sa renunti la ceea ce nu iti mai folosesti si, nu in ultimul rand, sa te iubesti.

E o lista care poate fi foarte lunga si greu de tinut minte! E foarte usor, in lumea in care traim, plina de deadline-uri, sa uitam de noi si nevoile noastre.

Agenda noastra cea de toate zilele

Tocmai din acest motiv ne-am gandit la ceva care ar putea sa iti vina in ajutor. Ca sa faci niste lucruri, sa indeplinesti niste target-uri, trebuie sa fii contient de ele si sa iti fie reamintite cat se poate de des. Noi ne-am gandit ca, intr-un fel sau altul, sa te tragem de maneca in fiecare zi, sa nu uiti de tine. De tine, de sufletul si corpul tau, nu de task-uri de la birou!

De aceea am creat agenda “Traieste frumos”

Este exact antiteza agendei clasice, care iti sta ca un ghipe in coasta amintindu-ti cate lucruri mai ai de facut pentru serviciu! Nu, ceea ce ai de facut la birou nu e mai important decat ceea ce ai de facut pentru tine! Agenda asta va fi – in definitiv – salvarea ta. Ai pana si o sectiune in care iti notezi cata apa ai baut. Ca sa realizezi cat de putina ai baut, de fapt! Va sta cu tine zi de zi ca sa te ajute sa constientizezi comportamentul cu propriul corp si apoi sa-l imbunatatesti.

agenda

Ai mereu o agenda cu tine care te “organizeaza” ca sa fii o angajata buna, un lider eficient, o antreprenoare de succes? Noi am facut o agenda care sa-ti aminteasca sa fii o femeie buna cu ea insasi!

Zilnic, agenda iti va reaminti ce sa faci ca sa traiesti frumos!

Citatele motivationale iti vor lumina zilele care poate nu au inceput tocmai bine. In acelasi timp, poti tine o evidenta clara a ceea ce ai mancat in fiecare zi. Poti tine o evidenta a ceea ce faci,  daca mergi la sala sau la yoga, daca citesti,  meditezi, daruiesti sau iubesti ceea ce te ajuta sa constientizezi daca ai facut lucruri pe care ti le-ati propus.

Ca sa primim mai mult e important sa fim recunoscatori pentru ceea ce avem. De multe ori uitam sa facem asta. Agenda iti aduce aminte in fiecare seara ca e important sa ne gandim la lucrurile bune care ni s-au intamplat in fiecare zi.

Agenda te va ajuta sa fii organizata si extrem de constienta de ceeea ce alegi sa faci cu viata ta! Tu esti cel mai important om din viata ta! COMANDA AGENDA AICI

Cu drag,

Echipa Andreea Raicu