ai sex-appeal

Ce inseamna sa ai sex-appeal? Ce contribuie la carisma ta? Sa fie mersul? Sa fie energia pe care o transmiti? Sa fie aspectul fizic? Descopera care este parerea psihologilor despre ce te face atragatoare.

Nu suntem toti frumosi. Sau, mai bine zis, nu suntem frumosi pentru toata lumea. Exista mai multe ingrediente care contribuie la carisma unei persoane. Chimia sexuala cuprinde si o latura a aspectului fizic, insa, sa ai sa ai sex-appeal cuprinde si alte elemente:

Atractia dinamica te ajuta sau nu sa ai sex-appeal

Stii cantecul lui George Harrospn “Este ceva in felul in care ea se misca”? Stim cu totii persoane care nu au o frumusete clasica, insa care au sex-appeal!

Poti sa ai sex-appeal prin felul in care te exprimi, prin felul in care arati. Poti parea mai sexy, mai atragatoare. Psihologii denumesc asta atractie dinamica si se refera de fapt la limbajul corporal.

Inseamna felul in care iti exprimi emotiile, felul in care esti tu ca personalitate. Exprimarea unei stari pozitive – un zambet, un tempo alert, ochi expresivi si mimica expresiva – sunt asociate cu atractia dinamica.

Circumstantele

S-au efectuat multe studii sociale de catre psihologi si s-a stabilit faptul ca intotdeauna, situatia sau circumstantele conteaza.

De exemplu, poti sa ai sex-appeal pentru un barbat pe care il placi si tu. Si asta pentru ca tindem sa oferim afectiune reciproc. Faptul ca ne bucuram de experiente placute impreuna, care ne implinesc, fac un partener si mai atragator.

Studiile si cercetarile duc la aceeasi concluzie: daca trecem prin ceva incitant, putem atribui o parte din acea senzatie persoanei cu care suntem, devenind mai atrasa de persoana respectiva.

Specialistii o denumesc atractie statica. Dar ce inseamna?

Poti sa sa ai sex-appeal si datorita aspectului tau fizic. Datorita trasaturilor cu care te-ai nascut. Forma fetei, trasaturile corporale, forma corpului sunt o parte din atractia fizica.

Felul in care te prezinti

Pot fi incadrate tot la atractia fizica si se refera la aspectul tau general, care te poate ajuta sa pari mai sexy sau nu. Machiajul, felul in care iti aranjezi parul, stilul vestimentar: toate fac parte din aceasta componenta a atractiei. Poti sa ai sex-appeal si daca stii sa manuiesti aceste “unelte”.

Citeste si: Legea atractiei, descifrata si explicata de experti

Foto: Gulliver