Nu conteaza cat de des mergi la cumparaturi sau cu cata grija iti alegi produsele, tot poti face anumite greseli la shopping care se traduc in timp in sume mari de bani pierdute. Pe businessinsider.com am gasit un articol care-ti semnalizeaza trei dintre ele! Iata cum sa faci economii la cumparaturi.

economii la cumparaturi greseli traista
Nu conteaza cat de des mergi la shopping, tot poti face greseli care te pot costa o avere. Iata cum sa faci economii la cumparaturi. In acest articol iti prezentam care sunt cele mai frecvente greseli pe care le faci la shopping si cum trebuie sa le eviti.

Cum sa faci economii la cumparaturi. Greselile de evitat:

Iti cumperi lucrurile gresite in cantitati mari

Daca vei cumpara mai multe bucati dintr-un produs poti sa faci economii la cumparaturi, dar daca vei cumpara mai multe bucati dintr-un produs perisabil vei pierde bani. Anumite lucruri precum condimentele, detergentii lichizi, uleiurile de gatit sau orezul se pot strica sau isi pot pierde proprietatile daca le-ai cumparat in urma cu mult timp.

Ignori programele de loialitate

Stii ca anumite supermarketuri, farmacii, magazine beauty si chiar si restaurantele iti ofera carduri de loialitate prin care ai acces la tot felul de oferte speciale si discounturi la produsele pe care ti le-ai cumpara oricum? Eu am un astfel de card la farmaciile Sensiblu, pentru Sephora, dar si pentru restaurantele din lantul Hanul Berarilor, Carul cu Bere, Trattoria Buongiorno.

Economii la cumparaturi cu oferte speciale

Nu cauti oferte speciale la cumparaturi

E o greseala evidenta, pe care o fac, conform unui studiu, in mare parte barbatii. Se pare ca ei au nevoie sa li se reaminteasca in permanenta ca trebuie sa faca asta si ca putina comparatie intre preturile din diverse magazine ii poate ajuta sa economiseasca multi bani la o simpla sesiune de cumparaturi. Y&R, o agentie de advertising cu birouri in 93 de tari din intreaga lume a prezentat un studiu conform caruia 59% dintre barbatii care sunt tati si 49% dintre barbatii fara copii refuza sa foloseasca oferte speciale ca sa nu para zgarciti.

Citeste si: “Cumparaturi online cu buget mic: care e secretul”!

Foto: Thinkstock