incredere in oameni femeie

Oamenii de succes si fericiti nu se nasc bogati, perfecti sau supertalentati. Ei doar au incredere in propriile forte si obtin ceea ce-si doresc. Increderea este o calitate irezistibila pe care ar trebui sa ne-o dorim cu totii.

E de ajuns sa te gandesti ca poti sa faci asta ca multe dintre barierele pe care le vedeai initial dispar. Iti vin idei, gasesti solutii si totul numai pentru ca alegi sa crezi in tine.

Mintea noastra este un instrument puternic, iar impactul gandurilor si cuvintelor noastre e adesea subestimat. Gandurile noastre creaza emotii, iar emotiile noastre creaza actiuni, iar actiunile pun in miscare viata noastra. Oamenii cu incredere in ei au mai mult control asupra mintii lor si si-au dezvoltat anumite obiceiuri pe care le poti imprumuta si tu… Am gasit cele mai bune recomandari pe huffingtonpost.com.

Oamenii care au incredere in ei nu se lauda cu ce au realizat

Nu complica si mai mult lucrurile. Vrei ceva? Minunat. Creeaza-ti un plan prin care sa obtii ce-ti doresti. Fii atenta la “premiu” si nu te lasa distrasa de oamenii din jur.

Concentreaza-te pe ce-ti doresti. Oamenii care au incredere in ei au o viziune pozitiva asupra viitorului. Ei se asteapta ca se vor confrunta cu lucruri bune in viata lor, iar asteptarile pe care le au ii ajuta sa-si urmeze in forta visele.

Comporta-te ca si cum ai ajuns deja unde-ti doresti. Oamenii siguri pe ei lasa sa se vada asta din limbajul pe care-l au si din actiunile lor. Ei ii inspira si pe altii sa aiba incredere.

Nu arunca cuvinte in vant. Gandeste-te la doi oameni care vorbesc despre blogging. Unul isi lauda blogul, altul spune ca i-ar placea sa aiba un blog, dar nu stie cum. Care dintre ei crezi ca are mai multe like-uri? Daca vrei sa faci ceva nu mai vorbi numai la viitor despre respectivul lucru.

Asculta, dar nu-ti insusi opiniile celorlalti. Oamenii sunt bine intentionati, dar ce li se potriveste lor nu ti se potriveste neaparat si tie. Oamenii care au incredere in ei nu se lasa distrasi de la drumul pe care si l-au ales doar pentru ca altii au reusit pe un alt drum. Pana la urma este viata ta!

Dedica-ti timpul lucrurilor care conteaza cu adevarat. Persoanele sigure pe el refuza cu relaxare lucrurile pentru care nu dispun nici de timp nici de energie. Isi cunosc prioritatile. Iar cei din jur ii respecta pentru asta.

Fii umila. Oamenii care au incredere in ei nu vorbesc ore in sir despre succesul lor, ei lasa succesul sa vorbeasca in locul lor. Nu simt nevoia sa-si verbalizeze realizarile.

Citeste si: “Cum sa ai incredere in tine: 3 lectii pentru tematoare”!

Foto: iStockphoto