Nu e nicio tragedie sa ramai fara bani. Sunt tot felul de activitati fun pe care poti sa le faci in perioadele cand fie faci economii pentru o vacanta, fie esti cu cateva zile inainte de salariu!

activitati distractive fara bani

Doar pentru ca nu mai ai bani asta nu inseamna ca nu poti sa te distrezi. Exista tot felul de activitati cu care-ti poti ocupa timpul fara sa cheltuiesti niciun ban. Idei sunt cu nemiluita, doar timp sa ai. Te vei tine in sfarsit de bugetul pe care ti l-ai planificat si nici nu te vei plictisi de moarte in toata aceasta perioada. Daca esti in cautare de solutii, iata cateva la indemana!

1. Cand ramai fara bani e esential sa fii inventiva si din punct de vedere culinar. Cu putina inspiratie poti transforma un moment nu tocmai placut intr-un joc amuzant. Pregateste o masa cu ingredientele care ti-au ramas in frigider. Pe bbcgoodfood.com gasesti chiar o sectiune botezata “leftovers” in cadrul careia afli cum iti poti folosi inteligent toate “resturile” alimentare din casa.

2. Organizeaza un schimb de haine cu prietenele. Pentru inceput fa-ti putina ordine printre lucruri, selecteaza piesele care nu te mai reprezinta sau care nu-ti mai vin din varii motive si invita-ti prietenele la o sesiune gratuita de shopping. Fiecare trebuie sa aduca ce nu mai poarta, iar hainele care nu-si gasesc la final nicio stapana pot fi stranse laolalta si donate. Faci o fapta buna si-ti si innoiesti garderoba cu cateva piese vechi pentru altii, dar noi pentru tine.

3. Planuieste un maraton de filme acasa. O iesire la cinema poate fi costisitoare daca pui laolalta banii cheltuiti pe taxi dus-intors, popcornul, bauturile si biletele propriu-zise. E distractiv ce-i drept, dar poate fi distractiv si sa-ti chemi prietenii acasa, sa pregatesti tu niste popcorn si sa va uitati impreuna la filme. Si ca sa fie totul mult mai interesant puteti stabili o tematica atractiva pentru toti.

Citeste si: “Organizeaza-ti bugetul pentru a face economii”!

Foto: Thinkstock