Din exterior vedetele par de neatins, insa in realitate sunt la fel de sensibile la critici ca si noi. Reese Witherspoon a trecut peste nesiguranta cu hipnoza!

Reese Witherspoon premiile Oscar

Cum a ajutat-o hipnoza pe Reese Witherspoon

Vedeta in varsta de 38 de ani – care a fost nominalizata anul acesta la premiile Oscar la categoria Cea mai buna actrita pentru rolul ei din “Wild” – spune ca adesea lumea a criticat-o ca e prea mica de inaltime sau prea grasa.

Cum a trecut peste astfel de situatii? Hipnoza i-a oferit impulsul de incredere pe care-l pierduse.

Reese Witherspoon a declarat pentru femalefirst.co.uk: “Oamenii pot crede ca am o viata de vis, dar ani de zile m-am ingrijorat cu privire la aspectul meu. Am crezut ca am fost prea mica sau insuficient de slaba pentru a fi un star la Hollywood. Mi s-a spus in mod constant: <<Nu esti suficient de inalta, nu esti suficient de sexy>>.” Nici macar nu i s-a permis sa participe la anumite castinguri pentru ca era considerata ca fiind prea draguta si prea fetita.

“Asa ca am decis ca daca vreau sa reusesc trebuie sa ma confrunt cu asta. Nu as putea fi cea mai sexy sau cea mai slaba fata de la Hollywood. Hipnoza a fost atat de utila in acest demers. M-a ajutat sa depasesc atacurile de panica, mai ales chiar inainte de a incepe un film. Jumatate din timpul petrecut pe platouri nu stiam ce naiba fac.”

Foto: Guliver