sfaturi antistres fata

Iti mai amintesti cand te-ai distrat ultima data? Mai stii cand te-ai simtit usoara si fara griji? Cand te simti pierduta si vrei sa te regasesti e important sa faci ce-ti place, dar si sa incerci lucruri noi! Urmeaza aceste sfaturi antistres!

Sa stii ca nu esti singura care se simte din cand in cand pierduta la locul de munca, in relatia cu cel iubit sau in rolul de parinte… Si nici nu inseamna ca vei ramane toata viata asa, ca nu te vei mai regasi niciodata. E pur si simplu o perioada de transformare, iar ideea e sa nu ramai blocata in aceasta stare ci sa-ti redescoperi pofta de viata. Urmeaza aceste sfaturi antistres!

Sfaturi antistres pentru zilele grele

Pe huffingtonpost.com am descoperit cateva sfaturi antistres care te vor ajuta sa depasesti astfel de momente!

Sfaturi antistres – 1. Aminteste-ti ce-ti place si fa respectiva activitate! Pe masura ce crestem si ne maturizam pierdem din vedere cat de uimitoare poate fi viata deoarece ne simtim impovarate de responsabilitati. Dar acum gata, e timpul sa iei masuri si sa te reconectezi la activitatile care-ti plac. Nu mai cauta scuze ca nu ai timp, bani, babysitter sau alte resursa. Angajeaza-te sa faci periodic ce-ti place si vei vedea schimbarea cu ochii tai.

Sfaturi antistres – 2. Du-te intr-o aventura. Fie ca este vorba o excursie de o zi, o retragere solitara la munte sau o escapada de o saptamana pe malul marii, iesi si exploreaza lumea. Acest lucru nu te va ajuta doar sa scapi de starea proasta dar iti va oferi de asemenea timp sa te concentrezi asupra nevoilor tale si sa te reconectezi cu tine. Vei fi departe de zgomotul vietii tale normale si vei vedea lumea cu alti ochi.

Sfaturi antistres – 3. Extindeti tot timpul zona de confort. Evolutia nu are loc daca-ti petreci tot timpul in balonul tau. Accepta din cand in cand cate o provocare care poate fi in acelasi timp inspaimantatoare, dar si revigoranta. Incearca lucruri noi si largeste-ti cercul de cunostinte!

Sfaturi antistres – 4. Aminteste-ti ca ai puterea de a fi, de a avea si de a face tot ce-ti doresti! Uneori sentimentul ca esti pierduta poate fi consumator si uiti ca poti alege ceea ce crezi si ceea ce simti. Daca folosesti mantre, diverse forme de meditatie, yoga sau altceva, nu uita nicio secunda ca e important sa te concentrezi pe frumusetea si bucuria din jurul tau.

Citeste si “Lupta cu depresia: exercitiile fizice fac minuni pentru psihic”!

Foto: imcreator.com